З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

Дата: 24.08.2022 07:54
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

Шановні жителі Вапнярської громади,

друзі та гості Вапнярського краю!

 Прийміть найщиріші та сповнені поваги вітання з нагоди найвеличнішого національного свята – Дня Незалежності України! Саме цей день, 31 рік тому,  започаткував нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпив вікові прагнення українського народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.

 Чергову річницю Незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють цей день. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Загрози та виклики, які постали перед нашим суспільством, не лише не зламали нас, а ще більше об’єднали духом патріотизму, зміцнили наші прагнення до самостійності та незалежності.

  Боротьба за цілісність та неподільність України запекло і сміливо триває  саме сьогодні. Тому в день величного свята згадаймо та вшануймо подвиги борців за волю України протягом багатьох століть. Схилімо голови перед подвигом сучасних героїв Збройних сил України, Національної гвардії, загиблих Героїв-земляків, інших силових структур та добровольчих формувань, котрі ціною власного життя платять за право для кожного з нас бути вільним.

 Поняття НЕЗАЛЕЖНОСТІ саме в 2022 році набуло особливого значення. Це ознака власної гідності, джерело сили і потужне прагнення змін. Не забуваймо, що наша міць в єдності, громадській злагоді, сумлінній праці та високій відповідальності перед прийдешніми поколіннями за день завтрашній. Лише так ми збудуємо сучасну розвинену європейську державу. І лише від кожного з нас залежить те, якою в подальшому буде наша Україна.

 Низький уклін усім мешканцям та друзям Вапнярської громади, які беруть на себе відповідальність перед суспільством, допомагають українській Армії, сміливо ініціюють зміни на краще у рідному селищі та селах, розбудовують Вапнярську громаду. Кожен з Вас відіграє важливу роль у розбудові і зміцненні незалежної держави.

  Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої згуртованої боротьби, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Ми не здамося! Не опустимо рук! Нас не залякати! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава! І буде такою завжди! Тож нехай щира віра в Україну не залишає Ваші серця, любов до рідного краю надихає на великі справи, а наша плідна спільна праця буде надійною запорукою розбудови та славлення нашої рідної Вапнярської громади та всієї країни!

Зі святом,дорога громадо, з Днем Незалежності України!

Слава Україні!

 

   З повагою селищний голова Олександр ГОРЕНЮК, очільники Колоденського, Височанського, Вербівського та марківського старостинських округів,  депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь