УКРАЇНО,З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 12.08.2022 08:33
Кількість переглядів: 1954

  

 Фото без опису

Дорогі земляки! Шановна молодь Вапнярської територіальної громади! В цьому році вперше в історії нашої країни, відповідно до Указу Президента України № 333/2021 від 28 липня 2021 року, День молоді в Україні відзначають в Міжнародний День молоді - 12 серпня.

    Наша молодь сьогодні воює за вільну та незалежну Україну й працює, щоб допомогти нашим захисникам перемогти у війні про російської агресії. Своєю хоробрістю українська молодь показала всьому світові, що таке справжня боротьба вільних людей.

       Ми пишаємося вагомими успіхами та здобутками наших молодих спортсменів і талановитої молоді громади на загальноукраїнському та міжнародному рівні. Маємо завжди пам'ятати про наших молодих Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу. ВІЧНА ЇМ СЛАВА!

     Шановна молодь Вапнярської громади! Бажаємо вам  всім мирного неба над Україною, сил та енергії будувати життя й сміливо йти до здійснення мрій і сподівань, життєвого позитиву та креативних ідей. А ще - наполегливості у здобутті знань та умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху. Бажаємо добра і щастя, віри в щасливе майбутнє України! З Днем молоді!

З повагою та найкращими привітаннями селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, очільники Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостатів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь