ВІТАЄМО З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА І АУДИТОРА!

Дата: 16.07.2022 12:36
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

 

  Щиро вітаємо всіх професіоналів обліку та аудиту зі святом - Днем бухгалтера, яке щороку в Україні відзначається 16 липня ! Дата вибрана не випадково,адже цього дня в 1999 році був прийнятий Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".

Бухгалтери Вапнярської громади, професіонали обліку та звітності Вапнярської селищної ради, всіх бюджетних установ та закладів громади! Нехай цей святковий день  для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Хай всім вам в цей день люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай потрібну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю,законністю. Бухгалтерія була і є основою і підгрунтям фінансового благополуччя трудового колективу, а отже кожного з нас.

 Шановні бухгалтери! Бажаємо дебет з кредитом зводити правильно, грошові кошти життя раціонально розподіляти, удачею долі розпоряджатися впевнено, свій професіоналізм і ентузіазм направляти на успіх. Посидючості, уважності, акуратності, прозорості та легкості в роботі, високих трудових показників, стабільного кар'єрного росту та довгих років щасливого життя.

  З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова Олександр Горенюк, очільники старостинських округів, керівники всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь