Пошук

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА» ПІДТРИМУЄ ВАПНЯРСЬКИЙ ФУТБОЛ

Дата: 12.07.2022 14:28
Кількість переглядів: 938

 

  

 Все велике починається з малого. Так само і великий спорт України народжується в невеликих містечках та селах. Керівництво благодійної організації "Благодійний фонд "ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА" добре розуміє цю народну мудрість, особливо зараз в воєнний час, коли підтримка підростаючого покоління і приклад доброти та підтримки ближнього – надважлива. 

   І  коли Вапнярський спортивний комплекс за сприяння Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради звернувся до благодійної організації про спортивну підтримку юних футбольних ентузіастів, то Фонд довго не роздумуючи,  надав благодійну допомогу у вигляді більше сотні новеньких дитячих футбольних гетр. І ось буквально на  останньому тренуванні тренери місцевих футбольних команд Сергій Дикий та Віктор Підлісний роздали юним спортсменам гетри, які тепер ще краще захищатимуть ноги футболістів від сильних ударів та механічних пошкоджень.

    ЩИРО ДЯКУЄМО благодійній організації "Благодійний фонд "ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА" за надану допомогу. Безмежна вдячність за активний внесок в розвиток спорту Вапнярської громади. Ваша допомога і небайдуже ставлення заслуговує найвищого визнання, і ще раз доводить, що світ не без добрих людей. Бажаємо Вам миру та процвітання  і сподіваємося на подальшу тісну співпрацю в справі розвитку спорту і залучення людей до здорового способу життя.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь