ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!

Дата: 04.07.2022 07:40
Кількість переглядів: 1175

Фото без опису

Шановні працівники Національної поліції України,

поліцейські офіцери Вапнярської громади!

  Від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Вапнярської селищної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас  з професійним святом – Днем Національної поліції України! Щодня Ви мужньо несете свою службу, захищаючи українців, громадський порядок, права та свободи, а досить часто саме зараз, в час війни - і життя людей. Ви самовіддано боретеся проти злочинності й надаєте допомогу тим, хто її потребує. 

  Саме поліцейські стають потужним щитом перед будь-якою загрозою громадянам України. Нехай Вам завжди вистачає здоров’я, сил та мужності для підтримання безпеки в нашій державі.

  Справжні захисники, Ви постійно демонструєте відданість справі та високий професіоналізм. Нехай повага до Вашої служби лише зростає, а порядність, неупередженість та об’єктивність завжди будуть головними у Вашій роботі. 

  Дякую, що ніколи не здаєте позицій і до останнього захищаєте життя українців. Вітаю Вас зі святом і дякую, що обрали саме цю ризиковану, відповідальну, складну, але таку важливу професію. Ми високо цінуємо Вашу щоденну надважку службу!

  У Ваше професійне свято від щирого серця хочу висловити свою найщирішу вдячність і низький уклін за найважливішу працю по охороні спокою і безпеки своєї Батьківщини та її народу. Ваша достойна робота дозволяє усім  нам відчувати себе впевненіше, знаючи, що Ви — наш захист і опора, зробите все для того, щоб вберегти від зла нас і наших дітей.
  Бажаю Вам здоров’я, удачі, благополуччя, терпіння, енергії, мирного неба над головою. Нехай Ваша праця буде належно оцінена, кар’єра складається, а вдома завжди чекають і люблять рідні.

З повагою селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь