ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 01.07.2022 08:15
Кількість переглядів: 294

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА З ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ -

ЛІСОВСЬКОГО МИКОЛУ ВАЛЕРІЙОВИЧА!

 

Фото без опису

 

  1 липневого дня, в пору літа розквітлого, заяснів ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ в долі чудової людини, гарного і щирого колеги - ЛІСОВСЬКОГО МИКОЛИ ВАЛЕРІЙОВИЧА, який завжди допоможе, підтримає в роботі, розрадить добрим словом, і який немов екстрена медична допомога для всього колективу Вапнярської селищної ради і не тільки, адже поряд із основними посадовими обов'язками - головного спеціаліста з публічних закупівель Вапнярської селищної ради, встигає старанно та оперативно виконати кожне прохання колег щодо документообігу, ремонту та налаштування комп'ютерного обладання чи оргтехніки, або просто розрадить своєю доброю посмішкою.

 Шановний імениннику,  від усього серця бажаємо Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Залишайтеся таким же життєрадісним, трудолюбивим, універсальним працівником та ЛЮДИНОЮ з щирим серцем та відкритою душею, як зараз. Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями!

 Нехай Ваше життя завжди буде щедрим на невичерпну енергію і оптимізм, повагу і підтримку колег, теплоту і любов рідних і близьких!

 З повагою та щирими побажаннями селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради та старостинських округів, керівники всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь