ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 29.06.2022 08:59
Кількість переглядів: 4992

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

СЕЛИЩНОГО ГОЛОВУ

ВАПНЯРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ -

ОЛЕКСАНДРА ПЕТРОВИЧА ГОРЕНЮКА!

 

Фото без опису

 

 Сьогодні, 29 червня, на життєвому календарі селищного голови Вапнярської територіальної громади – ОЛЕКСАНДРА ПЕТРОВИЧА ГОРЕНЮКА, заяснів ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. Ще один рік життя… Він видався непростим та напрочуд щедрим на випробування, як для керівника громади, так і для простого українського громадянина. У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Вапнярської ТГ, нових мешканців громади-переселенців, військових, які служать на благо рідної країни та багато інших. Непросто для очільника громади проводжати в останню путь найкращих синів рідної землі й рідного краю, адже з кожним прощанням із захисником-земляком немов віддаєте частинку свого серця та щемливості душі. Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто селищний голова, Ви – мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та розважливий у своїх рішення, здатний на співчуття та розуміння.

  Шановний Олександре Петровичу! Прийміть найщиріші вітання  й найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Ми вдячні Вам  за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Працювати з таким керівником, як Ви, комфортно і  приємно. Не кожен може похвалитись таким мудрим наставником, професіоналом своєї справи. Ми Вас поважаємо за відкритість, щирість та цілеспрямованість. Ви той, хто завжди створює гарну атмосферу в колективі. Спасибі Вам, Олександре Петровичу, за те, що зберігаєте оптимізм і впевненість, які так потрібні в даний час.

  Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої  душі. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Мрійте, посміхайтесь,  насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день – корисним, а вечір – незабутнім. Дивіться вперед з надією, назад із вдячністю, по сторонах - з любов´ю. Зустрічайте кожен день з посмішкою, і він обов´язково відповість Вам взаємністю. Міцного Вам здоров´я, Божого благословіння, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро. Мирного неба на головою та спокою в рідній Україні!

 З повагою та щирими вітаннями очільники старостинських округів, колективи Вапнярської селищної ради та всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет.                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь