Пошук

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ЗАВЕРШЕННЯМ 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 03.06.2022 14:11
Кількість переглядів: 1613

 

  На часі - завершення навчального року у закладах загальньої середньої освіти, початок літніх канікул та прощання випусників із шкільною родиною. Вчора, 2 червня завершилося навчання в Вапнярській загальноосвітній школі  І-ІІІ ст. № 1, а вже сьогодні, 3 червня - свято Останнього дзвоника у Вапнярському закладі загальної середньої школи І-ІІІ ст.№ 2 та його філіях (Вапнярська, Височанська, Марківська).

  Мені довелося побувати на багатьох святах Останнього дзвоника. Вони були різні, але завжди схожі своїм радісним та щасливим настроєм. Цьогоріч свято найбільше відрізняється від інших – подвір’я українських шкіл пусті, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Війна обібрала наших дітей. Війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки, але є те, що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами!

  Я вітаю школярів Вапнярської територіальної громади з завершенням 2021-2022  навчального року. Щиро дякую вчителям і батькам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу в цьому році. 

  Окремо я хочу привітати випускників. Для Вас найважливіша пора у житті і, звісно, вона мала бути іншою. Але головне для кожного з Вас зараз – бути у безпеці. Україна – багата держава. В нас є ліси, моря, жнива, ріки, гори, надра, але найголовніше багатство країни – її народ. Ви – майбутнє нашої держави. Бережіть себе, виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а Ви жили у вільній та багатій країні.

  Зазвичай заведено казати, що після завершення школи перед людиною відкривається безліч шляхів. Вірю, що Ви оберете найкращі для себе та нашої країни. Щасливої життєвої дороги! Хай вам щастить, наші любі діти!

З повагою та найщирішими вітаннями

селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь