Пошук

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2022 08:12
Кількість переглядів: 416

  Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу всієї світової спільноти до захисту прав дитини. Цього року ми відзначаємо це свято з відчуттям гіркого болю та смутку, адже в країні йде повномасштабна війна росії проти України, у якій уже загинули тисячі мирних мешканців, серед яких обірвані дитячі життя, тисячі дітей втратили своїх батьків та свої домівки, тисячі вивезені окупантами на територію російської федерації, а багато з яких розлучені зі своїми  батьками.

  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства і за це маємо відповідати ми, дорослі. Щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від болю і зневіри.

  Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань і здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Тому наше основне завдання – виховати наших дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, упевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. Об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби дати нашим дітям все можливе для їх самореалізації, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

   Водночас це свято і тих, хто опікується підростаючим поколінням, підтримує його, допомагає. Саме тому за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН щороку в цей же день відзначають і Всесвітній день батьківства. Наше завдання створити кожній дитині достойні умови для повноцінного розвитку. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
  Тож, бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого різнобарвного дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! А батькам та всім, хто долучений до вирішення дитячих доль та становлення особистостей майбутніх громадян - терпіння і допомоги у здійсненні дитячих мрій. Чистого і мирного неба всім неба, сонячних ранків, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

  З повагою та щирими вітаннями селищний голова Олександр Горенюк, очільники старостинських округів, колективи Вапнярської селищної ради, Служби у справах дітей та Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради, КУ "Вапнярський центр надання соціальних послуг", Вапнярський інклюзивно-ресурсний центр, всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь