Пошук

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 25.05.2022 10:44
Кількість переглядів: 410

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ДЕПУТАТА ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ,

ЗАВІДУВАЧА ВАПНЯРСЬКОЇ ФІЛІЇ ВАПНЯРСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІ СТ. № 2 -

ІВАНЧИХІНА АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА!

 

  25 травня, гарної весняної пори, святкує своє ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ щира і відкрита людина, чоловік правдивих поглядів та відкритих міркувань, мудрий та розважливий керівник, завідувач Вапнярської філії Вапнярського ЗЗСО І-ІІІ ст.№ 2, а ще відповідальний та старанний депутат Вапнярської селищної ради - ІВАНЧИХІН АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ. Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і колег, місцевих депутатів та жителів Вапнярської громади буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 Щиро бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

   З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради, Відділу освіти, культури, молоді і спорту  та старостинських округів, керівники та працівники бюджетних установ та закладів, депутатський корпус та виконавчий комітет. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь