Пошук

БЕЗМЕЖНА ВДЯЧНІСТЬ МАТЕРЯМ УКРАЇНИ!

Дата: 08.05.2022 09:19
Кількість переглядів: 290

  

  Дорогі матері Вапнярської громади, бабусі та представниці прекрасної половини людства, хто відчуває зараз радість материнства! Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері.  Ваше свято - підтвердження глибокої шани та поваги до Вас, дорогі наші берегині! 

 Низько вклоняємося Вам за терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви долаєте теперішні негаразди, зберігаєте віру в Перемогу, у завтрашній день. Щиро бажаємо Вам здоров’я, тепла і благополуччя, нехай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди, бо Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради України та своїх дітей! Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.

 Звертаємося з особливою шаною та подякою до тих матерів, які втратили свої синів у цій кривавій війні з російським агресором. Дякуємо Вам за те, що виховали синів  справжніми патріотами рідного краю, рідної землі, неньки-України!

 Дякуємо Вам, любі матусі, за любов і терпіння. Мирного неба, Божої опіки. І головне - дочекатися наших синів і доньок з Перемогою!

 Зі святом, дорогі МАТЕРІ!

 Не забудьте сьогодні відвідати маму! Бо поки живі наші батьки, ми залишаємося дітьми! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у Ваші оселі!

  З великою шаною і безмежною вдячністю голова Вапнярської територіальної громади Олександр Горенюк, очільники старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь