ВІТАЄМО ПРАВОСЛАВНИХ ХРИСТИЯН З ВЕЛИКОДНЕМ!

Дата: 24.04.2022 01:33
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Шановні земляки, жителі та гості Вапнярської громади,

православні християни!

  Великдень настає в наших серцях! 24 квітня 2022 року - свята Христового Воскресіння - з нетерпінням чекав весь православний світ. І приходить воно із ясними променями сонця, свіжим подихом весни і надією на Перемогу та відродження України, бо Великдень – це перемога Христа над смертю, добра над злом, світла над темрявою. І сьогодні, які б скорботні часи ми не переживали у цій війні, все одно перемога незламного народу України буде за правдою, бо ми боронимо свою землю і свій народ.

 Нехай світле Христове Воскресіння забере всі смутки і тривоги, надасть сили і відваги нашим героїчним захисникам, і принесе в Україну довгоочікуваний мир і спокій. Цього року свято проходить в умовах війни і воєнного стану, а ми знаємо, що для ворога немає ні святкових днів, ні святих почуттів, ні людяності, і в цьому вже переконався увесь світ. Тож маємо піклуватися про рідних, дбати про здоров’я та безпеку ближніх. 

 Щиро бажаємо кожному з Вас миру, добробуту та злагоди. Нехай Ваші серця сповнюються вірою та любов’ю. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою заясніє мирне і ясне небо, а поруч будуть завжди надійні і вірні друзі.

 Шановна Вапнярська громадо! Вознесімо ж спільну пасхальну молитву за мир в Україні, за наших воїнів і український народ. Нехай в українських сім’ях запанують мир, злагода та добробут!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Воскресне й відродиться Україна!

  З повагою, селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради та старостинських округів, керівники та працівники бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь