Пошук

ВІТАЄМО ХРИСТИЯН ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ ІЗ ВЕЛИКОДНЕМ!

Дата: 17.04.2022 07:50
Кількість переглядів: 347

 

Дорогі жителі Вапнярської громади! Християни Західного обряду! У житті кожного християнина Великдень - свято особливе і шановане. Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. 

  Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого свята Христового Воскресіння! Бажаємо, щоб Світло Великодня, в  цей важкий для кожного з нас та всієї країни час, надало всім нам непохитну віру у кращий завтрашній день, сили і терпіння перебороти труднощі, які випали на долю нашої країни та її громадян.

  Найтепліші вітання нашим воїнам-захисникам, які зустрічають це свято не вдома, а боронять зараз незалежність та суверенітет нашої держави. Ми зобов’язані у це світле свято об’єднатися задля перемоги та успішного майбутнього неньки-України. Це наша шляхетна та відповідальна місія не лише у святкові, а й буденні дні.

  Нехай світле свято Божого Воскресіння принесе у наші душі та домівки радість і любов, віру та надію на Перемогу добра над злом! Бажаємо Вам добра і злагоди, міцного здоров’я і довголіття, любові й родинного тепла. 

 Христос Воскрес!

  З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова Олександр ГОРЕНЮК, староста с.Колоденка Станіслав Сідлецький, староста с.Високе Віталій Качур, староста с.Вербова Павло Галушка, староста с.Марківка та Антопіль Олександр Дуб, колективи Вапнярської селищної ради та старостинських округів, керівники та працівники всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, виконавчий комітет та депутатський корпус .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь