Пошук

Вапнярська селищна рада запроваджує здійснення моніторингу за дотриманням цін зафіксованих станом на 24 лютого 2022р. закладами торгівлі, аптечними установами, об’єктами громадського харчування та тимчасового перебування на території Вапнярської тер

Дата: 06.03.2022 20:08
Кількість переглядів: 786

Шановні приватні підприємці!

 Вапнярська селищна рада повідомляє, що у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, відповідно до Указу Президента України №64/2022 від 24 лютого 2022 року на всій території України запроваджено військовий стан із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

Вапнярська селищна рада запроваджує здійснення моніторингу за дотриманням цін зафіксованих станом на 24 лютого 2022р. закладами торгівлі, аптечними установами, об’єктами громадського харчування та тимчасового перебування на території Вапнярської територіальної громади.

 Просимо вас не допускати збільшення вартості продуктів харчування , лікарських препаратів. Збільшення цін є неприпустимим в умовах ведення війни на території України, окрім випадків, коли таке підвищення обгрунтоване та документально підтверджено.

 Тому нагадуємо, що Постановою Кабінету міністрів України №1 від 12 січня 2021 року № Про внесення зміни до пункту 41 (4) постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня № 1236 зі змінами передбачено:

Установити граничний рівень торгівельної надбавки в розмірі:

- не більше 10 відсотків оптово-відпускної ціни на хліб житньо-пшеничний, батон, крупу гречану, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого ґатунку, макаронні вироби вітчизняного виробництва (вермішель з борошна пшеничного вищогоґатунку), молоко пастеризоване жирністю 2,5 відсотка (у плівці), олію соняшникову, яйця курячі категорії С1, птицю (тушку курячу) та масло вершкове жирністю 72,5 відсотка з урахуванням рекламних, маркетингових, логістичних послуг, послуг з підготовки, обробки, пакування, інших послуг, пов’язаних з реалізацією кінцевому споживачу;

 Тобто на виконання зазначеної Постанови, яка не скасована та діє станом на сьогоднішній день вам необхідно привести торгівельну націнку на зазначені в постанові товари в розмірі не більше 10 відсотків оптово-відпускної ціни а також не здійснювати збільшення відсотку націнки на інші групи товарів.

 Підсумовуючи вищевикладене? просимо не ігнорувати даного листа та підтримати нашу державу та громадян в умовах воєнного стану. Разом з тим Вапнярська селищна рада попереджає, що ситуація з завищенням цін знаходиться на постійному контролі. До осіб які будуть порушувати вимоги Закону будуть вживатись заходи впливу.

Тримаймося! Миру всім! Ми переможемо! Слава Україні! Дякую за розуміння!

З повагою та надією на розуміння

селищний голова Олександр ГОРЕНЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь