Про скликання сесії!!!

Дата: 11.02.2022 17:04
Кількість переглядів: 223

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 лютого 2022 року                     № 35-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

24 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати чергову двадцять четверту  сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 22 лютого  2022 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

 

  1. Про  затвердження звіту про виконання бюджету Вапнярської селищної ради за 2021 рік.
  2. Про затвердження рішення виконавчого комітету прийнятого в міжсесійний період.
  3. Про внесення змін до рішення 21 сесії VIII скликання від 21 грудня 2021 року «Про бюджет Вапнярської селищної  територіальної громади на  2022  рік»
  4. Про внесення змін до рішення 1 сесії VIII скликання  від 08.12.2020 р. № 7   « Про постійні комісії  Вапнярської  селищної  ради».
  5. Про  виконання місцевих програм та плану соціально-економічного розвитку за 2021 рік
  6. Про    затвердження  звіту начальника Комунального некомерційного підприємства „ Вапнярський  медичний центр первинної  медико-санітарної  допомоги ”  « Про ефективність роботи медичного закладу у 2021 році» 
  7. Про затвердження звіту поліцейських офіцерів громади « Про стан злочинності та охорони громадського порядку на території Вапнярської селищної ради за друге півріччя 2021 року»
  8. Про затвердження звіту « Про роботу комунального підприємства «Вапнярський  ККП» Вапнярської селищної ради, та рух коштів по рахунку за 2021 рік»
  9.  Про затвердження звіту « Про роботу КВЕП « Вапнярка водоканал» Вапнярської селищної ради, та рух коштів по рахунку за 2021рік»
  10. Про затвердження звіту голови молодіжної ради Вапнярської ТГ про виконану роботу у 2021 році.
  11. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Вапнярської  селищної ради кисневих концентраторів.
  12.  Про затвердження Стратегії розвитку Вапнярського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Вапнярської селищної ради Вінницької області на 2022 -2026 роки.
  13. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку.
  14. Про намір передачі комунального майна в оренду.
  15. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду .
  16. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баранській Оксані Леонтіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  17. Про  надання дозволу гр. Баранській Оксані Леонтіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  18. Про  надання дозволу гр. Бачилі Миколі Георгійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про  надання дозволу гр. Бистрікову Ігорю Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  20. Про  надання дозволу гр. Варичу Владиславу Тарасовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21. Про вилучення земельної ділянки для індивідуального садівництва в гр. Луцишена Вілі Михайловича
  22. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Артамоновій Руслані Ярославівні.
  23. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Барчишиній Дарії Юріївні.
  24. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бельферу Олександру Олександровичу.
  25. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №818, гр. Баранюку Станіславу Петровичу
  26. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценюк Наталії Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про  надання дозволу гр. Дашківській Наталі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  28. Про  надання дозволу гр. Дашківському Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  29. Про  надання дозволу гр. Дашковській Галині Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  30. Про  надання дозволу гр. Дуб Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  31. Про  надання дозволу гр. Загірняк Ользі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  32. Про  надання дозволу гр. Загрійчуку Андрію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Микитину Сергію Івановичу.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Барановській Галині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Рудій Людмилі Євгенівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Уманському Миколі Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Август Каріні Олександрівні, Августу Олександру Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Дубовому Володимиру Вікторовичу, Дубовій Наталії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Загірняку Олександру Андрійовичу, Щуру Михайлу Михайловичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марковській Аллі Захарівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марковському Максиму Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марковському Миколі Петровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миргороду Олександру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Німому Івану Васильовичу, Німій Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ратушняк Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевлюгі Вікторії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Періжняку Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щуру Михайлу Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волянській Світлані Хомівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загірняку Олександру Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мізюку Олександру Юхимовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  53. Про  надання дозволу гр. Ковбасюк Ганні Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  54. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Купчику Валерію Яковичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  55. Про  надання дозволу гр. Кучмі Олені Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  56. Про  надання дозволу гр. Кушнір Андріані Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майлу Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  58. Про  надання дозволу гр. Малишеву Віталію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  59. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маляр Аліні Олегівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  60. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинюк Людмилі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  61. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчаку Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  62. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матієнко Оксані Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  63. Про  надання дозволу гр. Метенко Ірині Віталіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  64. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миронюк Марії Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  65. Про надання дозволу та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності
  66. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономарьовій Катерині Василівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  67. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Шевлюзі Вікторії Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  68. Про  надання дозволу гр. Подоляку Борису Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення АТ «Концерн Галнафтогаз»
  70. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі на місцевості для передачі земельної ділянки в оренду гр. Пустовіту Олександру Вікторовичу.
  71. Про укладення договорів оренди земельних ділянок (проектні польові дороги)
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. Гончару Денису Олександровичу
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. Гончару Олександру Віталійовичу
  74. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВІННИЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ПІДПРИЄМСТВО АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ"
  75. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі гр. Артемової Наталії Олександрівни.
  76. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі гр. Буксир Ірина Олегівна
  77. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі ПСП «Перемога»
  78. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі ПП «МІК-АГРО»
  79. Про  надання дозволу гр. Семенюк Катерині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  80. Про  надання дозволу гр. Следь Леоніду Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  81. Про  надання дозволу гр. Сорочан Аліні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  82. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорному Василю Петровичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  83. Про  надання дозволу гр. Шевчук Валентині Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  84. Про  надання дозволу гр. Янковій Наталії Станіславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  85. Різне.

 

 

Селищний голова                                                         Олександр ГОРЕНЮК 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь