З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 22.01.2022 08:25
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Шановна Вапнярська громадо! Дорогі земляки!

Щиро вітаємо всіх з Днем Соборності України!

 22 січня наша держава відзначає велике свято — День Соборності України. Цей зимовий день 1919 року увійшов в історію як день, коли велелюдне зібрання українців на Софіївській площі у Києві проголосило Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це свято повинно вкотре нагадати усім нам, що Україна єдина: Схід і Захід – це лише географічні терміни та напрямки.

 Цей день належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України і, водночас, як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для поступу та успіху нашої держави.

 Ми сьогодні стоїмо на шляху формування нової української держави – це важливий історичний шанс створити громаду мрії наших дітей!!!  Нехай серця жителів Вапнярської територіальної громади б’ються в унісон заради щастя та добробуту кожної родини .

 Зичимо злагоди у кожну українську родину, спокою у кожне материнське серце, віри у кожну юнацьку душу та добра і  благополуччя кожному жителю рідної громади.

 З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова ОЛЕКСАНДР ГОРЕНЮК, староста с.Колоденка Станіслав СІДЛЕЦЬКИЙ, староста с.Високе Віталій КАЧУР, староста с.Вербова Павло ГАЛУШКА, староста с.Марківка та Антопіль Олександр ДУБ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь