Про скликання сесії!!!

Дата: 21.01.2022 13:36
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 січня 2022 року                     №19-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

23 сесії VIII скликання

 

                    Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергову двадцять третю сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 24 січня 2022 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна»
  2. Про внесення змін до до рішення 21 сесії VIII скликання від 21 грудня 2021 року «Про бюджет Вапнярської селищної  територіальної громади на  2022  рік»
  3. Про передачу основних засобів
  4. Про затвердження Положення  про Комунальну установу « Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради у новій редакції.
  5. Про затвердження структури та чисельності працівників Комунальної установи» Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради.
  6. Про надання повноважень щодо оренди комунального майна Вапнярської селищної територіальної громади
  7. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Вапнярської селищної  ради які підлягають приватизації.
  8. Про  ліквідацію виборчих комісій
  9.  Про затвердження Переліків першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.
  10. Про погодження наміру на передачу в оренду майна комунальної власності
  11. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, укладання договору про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.   Горбатому Станіславу Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дарієвському Валерію Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корецькому Івану Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Люшні Михайлу Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Чернишу Анатолію Віталійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Варич Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гарник Юлії Анатоліївні особистого селянського господарства (01.03).
  19.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончару Володимиру Олександровичу особистого селянського господарства (01.03).
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Задригун Людмилі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каленчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  22.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Качуру Валерію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кириченко Ларисі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  24.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кушнір Наталії Борисівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  25.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколишену Петру Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  26.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поважній Наталії Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Присяжнюк Каріні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дарієвському Валерію Михайловичу для індивідуального садівництва (01.05)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Вдовиченку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Недбалюку Василю Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Репулі Олександру Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Царенковій Марії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Мартинюк Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  34. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баранчеєву Андрію Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  35. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горенюк Наталії Леонідівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  36. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Надкерничній Валентині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  37. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орловій Людмилі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юріні Михайлу Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  39. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гаврилюку Сергію Вікторовичу.
  40. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гаврилюку Сергію Вікторовичу.
  41. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гаврилюку Сергію Вікторовичу.
  42. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мазуру Віталію Вікторовичу.
  43. Про  надання дозволу гр. Варичу Руслану Тарасовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44. Про  надання дозволу гр. Войтко Наталі Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45. Про  надання дозволу гр. Гарнику Тарасу Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про  надання дозволу гр. Горенській Ользі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про  надання дозволу гр. Горенському Віталію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  48. Про  надання дозволу гр. Дмитрук Наталії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  49. Про  надання дозволу гр. Дмитруку Павлу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  50. Про  надання дозволу гр. Дячку Олександру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  51. Про  надання дозволу гр. Іванчихіній Лені Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  52. Про  надання дозволу гр. Камаловій Юлії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  53. Про  надання дозволу гр. Карпенко Наталії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  54. Про  надання дозволу гр. Каруцяк Валентині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  55. Про  надання дозволу гр. Ковалю Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  56. Про  надання дозволу гр. Коваль Оксані Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57. Про  надання дозволу гр. Ковалю Сергію Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  58. Про  надання дозволу гр. Краєвському Віталію Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  59. Про  надання дозволу гр. Кухтицькій Марії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  60. Про  надання дозволу гр. Ладиженській Ользі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  61. Про  надання дозволу гр. Парубку Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  62. Про  надання дозволу гр. Присяжнюку Івану Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  63. Про  надання дозволу гр. Святському Вячеславу Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  64. Про  надання дозволу гр. Федоровій Наталії В'ячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  65. Про  надання дозволу гр. Хільченко Людмилі Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  66. Про  надання дозволу гр. Ковалю Сергію Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  67. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Більмак Катерині Іванівні
  68. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі на місцевості для передачі земельної ділянки в оренду гр. Пустовіту Олександру Вікторовичу.
  69. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вознюку Андрію Григоровичу.
  70. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дубу Олегу Олександровичу.
  71. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Романову Миколі Миколайовичу.
  72. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоміцькому Олександру Сергійовичу.
  73. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.12.2021 №1228, гр. Гончарук Вікторія Сергіївна.
  74. Про  внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
  75. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №837
  76. Різне.

 

Селищний голова                                                 Олександр ГОРЕНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь