ВІТАЄМО з 2022-им НОВИМ РОКОМ!

Дата: 31.12.2021 18:56
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

ШАНОВНА ВАПНЯРСЬКА ГРОМАДО!

  Ось і спливає 2021 рік, який лишиться в історії, як іще один рік долання труднощів, великих та маленьких перемог, здійснення планів та надій. Нам вдалось з гідністю витримати усі випробування та плідно працювати заради кращого майбутнього нашої громади!

  Висловлюємо щиру вдячність жителям Вапнярки, Містечка, Колоденки, Високого, Вербови, Марківки та Антополя і всіх друзям Вапнярської громади за розуміння, всебічну підтримку, працьовитість та наполегливість. Віримо, що 2022-й рік принесе нові успіхи й звершення, а добрі справи, започатковані в цьому році, знайдуть своє продовження в майбутньому. У наступному році бажаємо  здійснення всіх мрій, зичу міцного здоров’я, щастя та злагоди кожній родині, а головне – миру та процвітання нашій громаді. Бажаємо усім теплих та затишних свят у родинному колі! З Новим роком та прийдешнім Різдвом Христовим!

 З найкращими побажаннями селищний голова Вапнярської громади ОЛЕКСАНДР ГОРЕНЮК, староста с.Колоденка Станіслав СІДЛЕЦЬКИЙ, староста с.Високе Віталій КАЧУР, староста с. Вербова Павло ГАЛУШКА, староста с.Марківка та Антопіль Олександр ДУБ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь