Про скликання сесії!!!

Дата: 15.12.2021 17:12
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 грудня 2021 року                     № 601-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

21 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергову двадцять першу сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 21 грудня 2021 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року «Про бюджет Вапнярської  територіальної громади на 2021 рік»
  2. Про затвердження рішення виконавчого комітету прийнятого в міжсесійний період .
  3. Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2022-2025 роки .
  4. Про затвердження структури виконавчих органів Вапнярської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів .
  5. Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини  чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до  комунальної  власності  Вапнярської селищної ради  на 2022 рік .
  6. Про затвердження плану соціально-економічного розвитку Вапнярської  територіальної громади на 2021-2025 рік» .
  7. Про організацію харчування здобувачів освіти в закладах загальної середньої освіти .
  8. Про затвердження фінансового плану на 2022 рік Комунального Некомерційного Підприємства «Вапнярський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  9. Про бюджет Вапнярської  територіальної громади на 2022 рік.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Коновал Зінаїді Григорівні.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Грабу Володимиру Ласловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коновал Зінаїді Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  13.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бобик Тетяні Євгенівні для ведення особистого селянс  ького господарства (01.03).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр.    Войту Василю Андрійовичу та Войт Христині Андріївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  15.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єрємєєвій Людмилі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства (01.03)/
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шибовській Ганні Василівні та Паламарчуку Віталію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юріні Олегу Михайловичу  для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якубову Валерію Андрійовичу для індивідуального садівництва (01.05)
  20.       Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Якубову Валерію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  21. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №936, гр. Волошенюк Світлані Романівні.
  22. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.09.2021 №752, гр. Піскунову Андрію Павловичу
  23. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.09.2021 №749, гр. Піскунову Дмитру Павловичу
  24. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.09.2021 №750, гр. Піскуновій Олені Анатоліївні
  25. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.09.2021 №751, гр. Піскуновій Юлії Василівні
  26. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Руденко Діані Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  27. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Никитюк Олені Олександрівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фарісеєву Григорію Борисовичу  для будівництва індивідуальних гаражів.
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Варварчук Наталії Віталіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  30. Про  надання дозволу Кушніру Миколі Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Бовсунівській Валентині Григорівні
  32. Про  надання дозволу гр. Депчук Валентині Миронівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  33. Про  надання дозволу гр. Кушнір Марії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  34. Про  надання дозволу гр. Майлу Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  35. Про  надання дозволу гр. Марищеній Марині Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  36. Про  надання дозволу гр. Пацюку Володимиру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  37. Про  надання дозволу гр. Сидорчуку Сергію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  38. Про  надання дозволу гр. Стадник Олені Віталіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  39. Про  надання дозволу гр. Резунику Вадиму Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  40. Про  надання дозволу гр. Ошовському Андрію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  41. Про  надання дозволу гр. Бовсунівській Валентині Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  42. Про  надання дозволу гр. Ошовському Анатолію Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  43. Про  надання дозволу гр. Усачовій Наталі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  44. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  45. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  46. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  47. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  48. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  49. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  50. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. ФГ «Август В.А.»
  51. Про виділення 3-х земельних ділянок для будівництва 3-х розвідувально-експлуатаційних свердловин на території Вапнярської ТГ в межах населеного пункту с. Вербова, вул. Мічуріна.
  52. Про виділення 2-х земельних ділянок для будівництва 2-х розвідувально-експлуатаційних свердловин на території Вапнярської ТГ в межах населеного пункту с. Вербова, вул. Березова.
  53. Про  розірвання договору оренди з ТОВ «АДМ ЮКРЕЙН»
  54. Про скасування рішення 19 сесії VIIIскликання №1050.
  55. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Печериці Олександру Анатолійовичу  для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Побережній Вірі Митрофанівні  для індивідуального садівництва  (01.05).
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маринюк Ользі Анатоліївні  для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  59.  Різне.

Селищний голова                                                 Олександр ГОРЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь