Про скликання сесії!!!

Дата: 06.12.2021 11:39
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 грудня 2021 року                     № 580-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

20 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову двадцяту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 08 грудня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року « Про бюджет Вапнярської  територіальної громади на 2021 рік»
  2. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Вапнярської селищної ради на 2022 рік
  3. Про затвердження Перспективного плану роботи Вапнярської селищної ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми  соціальної підтримки учасників Антитерористичної операції , та операцій об’єднаних  сил , членів сімей загиблих (померлих) учасників Антитерористичної  операції та операцій об’єднаних  сил Вапнярської  ТГ  на 2022 рік. 
  5. Про затвердження Програми  по наданню допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території  Вапнярської ТГ та отримують програмний гемодіаліз на 2022 рік
  6. Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Вапнярської ТГ залізничним транспортом приміського сполучення на 2022 рік
  7. Про затвердження Програми відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян  Вапнярської ТГ на 2022 рік.
  8. Про затвердження Програми надання стоматологічної допомоги пільговим категоріям жителів Вапнярської ТГ  на 2022 рік. 
  9. Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Вапнярської територіальної громади на 2022 рік
  10. Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік 
  11. Про затвердження Програми соціального захисту по наданню соціальних послуг соціально-незахищеним громадянам, сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян Вапнярської територіальної громади на 2022 рік.
  12. Про затвердження Програми розвитку Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради на 2022 рік
  13. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вапнярської селищної ради ТГ на 2022 рік. 
  14. Про затвердження програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності та спів фінансування ремонту доріг державного, та місцевого значення Вапнярської  територіальної громади  на 2022 рік.
  15. Про  затвердження  Програми  проведення урочистих та святкових   заходів  на 2022 рік
  16. Про затвердження Програми соціального  та правового захисту дітей, попередження безпритульності та бездоглядності серед дітей на 2022-2025 роки.
  17. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Вапнярської ТГ на 2022 рік
  18. Про затвердження Статуту Колоденського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Капітошка» Вапнярської селищної ради в новій редакції
  19. Про затвердження Статуту  комунального підприємства   «Вапнярський  ККП»  код ЄДРПОУ 13302872 в новій редакції
  20. Про внітрішньовідомчу безоплатну передачу основних засобів  з балансу  фінансового відділу Вапнярської селищної ради
  21. Про  ліквідацію Вапнярської селищної виборчої комісії Томашпільського району Вінницької області
  22. Про включення до Переліку першого типу об’єкту комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні
  23.  Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Безп'ятчуку Андрію Павловичу
  24.  Про  внесення змін до рішення селищної ради від 08.09.2021 №742, гр. Коперсаку Петру Федоровичу
  25.  Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №969, гр. Майло Ірині Володимирівні
  26.  Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №970, гр. Майло Ірині Володимирівні
  27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Кравцю Максиму Валерійовичу.
  28.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Томашпільській районній державній лікарні ветеринарної медицини для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровя та соціальної допомоги (03.03)
  29.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Возній Валентині Володимирівні та Дашковському Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  30.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Дудику Сергію Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луговському Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  32.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Морозу Анатолію Купріяновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабчинській Надії Гаврилівні, Дарієвському Валентину Михайловичу, Ключар Оксані Петрівні, Метенко Сергію Анатолійовичу, Шевчуку Сергію Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  34.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурдейнюку Віталію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  35.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Варижуку Олександру Михайловичу та Поважній Юлії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  36.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вознюку Артуру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  37.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдей Галині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  38.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горохольському Володимиру Васильовичу, Горохольській Юлії Сергіївні, Мотрук Мирославі Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  39.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Давидчук Марії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  40.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дрозд Наталії Святославівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  41.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єпановій Ірині Валеріївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  42.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корецькому Івану Олександровичу та Степанковій Ганні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  43.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулику Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисому Миколі Вячеславовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маркітан Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельник Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлівському Констянтину Михайловичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  48.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пелехатому Григорію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  49.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Урсуленку Олександру Олександровичу та Урсуленку Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  50.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хімію Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  51.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Вергеліс Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  52.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Маркітан Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  53.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Михайлику Миколі Гнатовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вихованцю Олександру Анатолійовичу та Вихованець Тетяні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  55.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гонтару Олександру Борисовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  56.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончарук Вікторії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57.        Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаруку Олесю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  58.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маринюк Наталії Тарасівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  59.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скрипник Наталії Федорівні для індивідуального садівництва (01.05)
  60.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Пітік Аліні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах, її зміною цільового призначення з землі запасу на землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення.
  62.  Про  надання земельної ділянки у власність гр. Орловій Тамарі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  63.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушкі Павлу Анатолійовичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  64.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Палагнюк Ользі Яківні для будівництва індивідуальних гаражів.
  65.  Про  надання дозволу гр. Артамоновій Руслані Ярославівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  66.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вознюку Андрію Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  67.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дисюку Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  68.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каруцяк Наталкі Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  69.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волошенюку Олексію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  70.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майло Ірині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  71.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Недбайлюк Марії Дмитрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  72.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчуку Руслану Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  73.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трачу Михайлу Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  74.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Товт Світлані Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  75.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоміцькому Олександру Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  76.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чабанюк Ії Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  77.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антоновій Наталії Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  78.  Про  надання дозволу гр. Бельферу Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  79.  Про  надання дозволу гр. Бистріковій Тетяні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  80.  Про  надання дозволу гр. Бойко Таїсі Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  81.  Про  надання дозволу гр. Вергеліс Валерії Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  82.  Про  надання дозволу гр. Вергелісу Ігору Аркадійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  83.  Про  надання дозволу гр. Вознюку Андрію Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  84.  Про  надання дозволу гр. Герусяк Ользі Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  85.  Про  надання дозволу гр. Довганю Станіславу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  86.  Про  надання дозволу гр. Дубу Віталію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  87.  Про  надання дозволу гр. Дубу Олегу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  88.  Про  надання дозволу гр. Загрійчук Людмилі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  89.  Про  надання дозволу гр. Зенькову Євгену Леонідовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  90.  Про  надання дозволу гр. Мамчуру Петру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  91.  Про  надання дозволу гр. Орлову Анатолію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  92.  Про  надання дозволу гр. Паламарчуку Володимиру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  93.  Про  надання дозволу гр. Перегонець Людмилі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  94.  Про  надання дозволу гр. Перепелиці Віктору Леонтійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  95.  Про  надання дозволу гр. Покотілову Максиму Ігоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  96.  Про  надання дозволу гр. Пудрику Роману Романовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  97.  Про  надання дозволу гр. Пудрику Дмитру Романовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  98.  Про  надання дозволу гр. Ревері Артему Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  99.  Про  надання дозволу гр. Чабанюк Ії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  100.  Про  надання дозволу гр. Ширніній Руслані Ігорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  101.  Про  надання дозволу гр. Вовк Людмилі Ярославівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  102.  Про  надання дозволу гр. Дисюку Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  103.  Про  надання дозволу гр. Палагнюк Ользі Яківні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  104.  Про  надання дозволу гр. Подоляку Олександру Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  105.    Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності гр. Маринюк Ользі Анатоліївні.
  106.  Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо выдведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства.
  108. Про надання земельних ділянок у власність.
  109. Про надання земельної ділянки у власність.
  110. Про  надання дозволу гр. Барасій Альоні Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  111.  Про  надання дозволу гр. Барасію Олегу Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  112. Про  надання дозволу гр. Бойко Людмилі Терентіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  113. Про  надання дозволу гр. Бурячок Ніні Василівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  114. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Піскунову Андрію Павловичу
  115. Про  надання дозволу гр. Гарнику Тарасу Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  116. Про  надання дозволу гр. Гарник Юлії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  117.  Про  надання дозволу гр. Джиголі Валерію Миколайовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  118.  Про  надання дозволу гр. Дубовій Антоніні Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  119.  Про  надання дозволу гр. Полумахтерову Таймасхану Таймасхановичу розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
  120.  Про  надання дозволу гр. Присяжнюк Каріні Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  121.  Про  надання дозволу гр. Каласю Вадиму Леонідовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  122.  Про  надання дозволу гр. Стамбол Альоні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  123. Про укладення договорів оренди.
  124. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  125. Про виключення земельних ділянок з переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах.
  126. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  127. Різне.

 

 

Селищний голова                                                 Олександр ГОРЕНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь