В ССД Вапнярської селищної ради відбувся круглий стіл по роботі з пошуку патронатних вихователів

Дата: 22.11.2021 19:29
Кількість переглядів: 459

Фото без опису 

 17 листопада 2021 року відділом Служба у справах дітей Вапнярської селищної ради було організовано та проведено  засідання «круглого» столу на тему:  «Патронат над дитиною як складова стратегії профілактики соціального сирітства». Мета заходу - ознайомлення із новою для України формою тимчасового влаштування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, – з патронатними сім’ями. У заході взяли участь: начальник ССД  Біжан Я. В.,  головні спеціалісти ССД  Чорна С. М., Красноштан Л. І., представники КУ « ЦНСП» Вапнярської селищної ради, а  саме: директор Куржос С. Г., фахівці з соціальної роботи Накорнєєва К.М., Бейфер Л. В., Маслова А. М. Працівники служби у справах дітей детально розповіли про патронат над дитиною, про те, для кого надається ця послуга, про зобов’язання та оплату послуг патронатного вихователя, пошук кандидатів у патронатні вихователі. Наголосили, що запровадження патронату над дитиною є необхідною і вкрай корисною справою, за яку держава пропонує гідну оплату та підкреслили під час розмови, що це  хороший варіант працевлаштування для людей, небайдужих до проблем дітей.
    Присутні виявили готовність поширювати інформацію про професію патронатного вихователя для потенційних кандидатів у патронатні вихователі, діяти в найкращих інтересах для дітей та підтримали необхідність створення і функціонування патронатної сім’ї. 
На завершення заходу присутні почули відповіді на питання, які виникли в ході розмови, отримали роздатковий матеріал та висловили пропозиції щодо подальшої співпраці.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь