Про скликання сесії!!!

Дата: 11.11.2021 15:50
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 листопада 2021 року                № 528-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

19 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати чергову дев’ятнадцяту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 22 листопада 2021 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження звіту про Виконання бюджету Вапнярської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
  2. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року « Про бюджет Вапнярської  територіальної громади на 2021 рік».
  3. Про затвердження структури виконавчих органів Вапнярської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів .
  4.  Про внесення змін до видів економічної діяльності підприємства та затвердження нової редакції статуту комунального некомерційного підприємства «Вапнярський  медичний центр  первинної медико-санітарної допомоги» Вапнярської селищної ради Головний лікар  Віязловський В.С.
  5. Про затвердження штатного розпису по комунальному некомерційному підприємству «Вапнярський  медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вапнярської селищної ради на 2022 рік.
  6. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Вапнярської селищної ради Вінницької області в новій редакції.
  7. Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Вапнярської селищної ради Вінницької області в новій редакції.
  8. Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради  об’єднаної територіальної  громади в новій редакції .
  9.  Про затвердження звіту «Про роботу  відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради з питань матеріально-технічного забезпечення закладів та установ за 11 місяців 2021року підпорядкованих відділу». 
  10. Про затвердження Положення «Про порядок та умови надання платних соціальних послуг та затвердити тарифи на платні  соціальні послуги Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради».
  11.   Про затвердження  фінансового звіт КУ ЦНСП про використання коштів  на утримання закладу.
  12.  Про затвердження Положення відділу  Служба у справах дітей Вапнярської селищної ради Вінницької області в новій редакції .
  13.  Про надання дозволу про зміну цільового призначення будівлі.
  14. Про затвердження звіту про раціональне  використання земель на території  Вапнярської селищної ради.
  15. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  16. Про припинення дії договору оренди землі у зв’язку з закінченням строку його дії.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Безп’ятчуку Андрію Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Горищуку Івану Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03) та для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Горищук Олені Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Маринчаку Євгенію Тимофійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Рак Галині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тартачній Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Дудику Михайлу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Якубовій Ганні Гаврилівні.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барчишиній Ользі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клименку Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабію Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карук Надії Степанівні, Каруку Андрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Козловій Оксані Михайлівні, Козлову Павлу Анатолійовичу, Ратушняку Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красноштан Інні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красноштан Людмилі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривку Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маринюку Сергію Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Негру Валентині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Побережній Анні В'ячеславівні та Побережній Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якубову Валерію Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якубову Володимиру Олеговичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною цільового призначення з сінокосіння і випасання худоби на ведення особистого селянського господарства гр. Ляхович Веронікі Валеріївні.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною цільового призначення з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства гр. Волошенюку Сергію Анатолійовичу, Корецькому Олегу Олександровичу, Недбалюку Сергію Васильовичу, Пелехатому Ігорю Миколайовичу, Пантилеєвій Ларисі Миколаївні, Пантилеєвій Людмилі Миколаївні, Пелехатому Руслану Миколайовичу.
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною цільового призначення з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства гр. Клімову Олександру Вікторовичу, Клімовій Олені Йосипівні, Клімовій Христині Василівні, Недбалюку Василю Михайловичу.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грищуку Віктору Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зайцю Михайлу Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій Наталії Василівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ляховичу Валерію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миргород Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мороз Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поважному Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погрібній Ользі Степанівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Івану Дем’яновичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Дячку Олександру Володимировичу.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чайкун Вірі Борисівні для індивідуального садівництва (01.05).
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Тригуб Аллі Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Куцугуровій Галині Василівні.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Тварковській Людмилі Володимирівні.
  56. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Костишину Богдану Тарасовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  57. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добрянській Марині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  58. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білоусу Андрію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  59. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 06.10.2021 №860, гр. Орловій Галині Павлівні.
  60. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карповій Наталії Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  61. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ставничій Інні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  62. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кокошко Руслану Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  63. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонову Олегу Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  64. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  65. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісовій Людмилі Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  66. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каспруку Сергію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  67. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцкову Сергію Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  68. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевчуку Сергію Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  69. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войтко Наталії Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  70. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гладун Тетяні Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  71. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вовку Олександру Леонідовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  72. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Когуту Ігорю Ярославовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  73. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Когут Людмилі Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  74. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луць Миколі Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  75. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 04.06.2021 №416, гр. Ждановій Тетяні Миколаївні.
  76. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Романюк Ганні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  77. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Вавіловій Олені Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  78. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Періжняк Ользі Адамівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд
  79. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Васильєвій Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  80. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подоляку Борису Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  81. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корецькому Івану Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  82. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Сауляку Володимиру Олександровичу.
  83. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Марковській Олені Сергіївні.
  84. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Маринюк Наталії Тарасівні.
  85. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гончарук Світлані Василівні.
  86. Про  надання дозволу гр. Барчишину Віталію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  87. Про  надання дозволу гр. Васильєву Любомиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  88. Про  надання дозволу гр. Лисому Вячеславу Артемовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  89. Про  надання дозволу гр. Складанюк Юлії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  90. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матвієнко Ірині Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  91. Про   надання    дозволу    на    виготовлення технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  92. Про надання  в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Ризі Василю Григоровичу
  93. Про  надання дозволу гр. Рудій Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  94. Про  надання дозволу гр. Шевлюгі Вікторії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  95. Про  надання дозволу гр. Складанюк Юлії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  96. Про  надання дозволу гр. Періжняк Ользі Адамівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  97. Про  надання дозволу гр. Гуменюк Олені Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  98. Про  надання дозволу гр. Максимець Лілії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  99. Про  надання дозволу гр. Ніколаєнку Олександру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  100. Про  надання дозволу гр. Депчук Валентині Миронівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  101. Про  надання дозволу гр. Гаврилюку Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  102. Про  надання дозволу гр. Гижко Руслані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  103. Про  надання дозволу гр. Гижку Максиму Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  104. Про  надання дозволу гр. Марищеній Марині Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  105. Про  надання дозволу гр. Горохольській Марії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  106. Про  надання дозволу гр. Горохольській Олені Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  107. Про  надання дозволу гр. Савченку Віталію В'ячеславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  108. Про  надання дозволу гр. Савченку Олегу В'ячеславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  109. Про  надання дозволу гр. Шуляру Анатолію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  110. Про  надання дозволу гр. Бойко Людмилі Терентіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  111. Про  надання дозволу гр. Грицюк Світлані Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  112. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Світлані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  113. Про  надання дозволу гр. Волошенюку Миколі Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  114. Про  надання дозволу гр. Кириченко Ларисі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  115. Про  надання дозволу гр. Сметанюку Сергію Пилиповичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  116. Про  надання дозволу гр. Заєць Юлії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  117. Про  надання дозволу гр. Гуйві Веронікі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  118. Про  надання дозволу гр. Гончару Георгію Савовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  119. Про  надання дозволу гр. Гончар Надії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  120. Про  надання дозволу гр. Горохольському Олегу Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  121. Про  надання дозволу гр. Горохольському Олександру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  122. Про  надання дозволу гр. Лисому Миколі Вячеславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  123. Про  надання дозволу гр. Прокопишеній Каріні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  124. Про  надання дозволу гр. Августу Олександру Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  125. Про  надання дозволу гр. Решетник Тамарі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  126. Про  надання дозволу гр. Урсуленку Олександру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  127. Про  надання дозволу гр. Рачишиній Наталії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  128. Про  надання дозволу гр. Мамонтову Геннадію Констянтиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  129. Про  надання дозволу гр. Дашковській Галині Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  130. Про  надання дозволу гр. Стусю Василю Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  131. Про  надання дозволу гр. Стусь Валентині Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  132. Про  надання дозволу гр. Дурбак Лідії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  133. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Світлані Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  134. Про  надання дозволу гр. Гуменюку Віталію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  135. Про  надання дозволу гр. Піхоцькому Олександру Ярославовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  136. Про  надання дозволу гр. Войтко Наталії Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  137. Про  надання дозволу гр. Парубку Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  138. Про  надання дозволу гр. Гулику Богдану Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  139. Про  надання дозволу гр. Тернавській Ользі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  140. Про  надання дозволу гр. Красюк Катерині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  141. Про  надання дозволу гр. Красюку Віталію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  142. Про  надання дозволу гр. Красюку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  143. Про  надання дозволу гр. Лобінцовій Юлії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  144. Про  надання дозволу гр. Гонтару Олександру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  145. Про  надання дозволу гр. Кулику Олександру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  146. Про  надання дозволу гр. Білоусу Андрію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  147. Про  надання дозволу гр. Дубовому Володимиру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  148. Про  надання дозволу гр. Дубовій Наталії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  149. Про  надання дозволу гр. Войт Христині Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  150. Про  надання дозволу гр. Войту Василю Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  151. Про  надання дозволу гр. Костюк Оксані Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  152. Про  надання дозволу гр. Дисюк Галині Пантелеймонівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  153. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марковській Олені Сергіївні для будівництва індивідуальних гаражів.
  154. Про  надання дозволу гр. Лісовському Миколі Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  155. Про  надання дозволу гр. Баранюк Лізі Віталіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  156. Про  надання дозволу гр. Юріні Олегу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  157. Про  надання дозволу гр. Прущаку Віктору Анатолійовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  158. Про  надання дозволу гр. Загрійчук Людмилі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  159. Про  надання дозволу гр. Миргороду Олександру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  160. Про  надання дозволу гр. Стаховій Людмилі Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  161. Про  надання дозволу гр. Гуменюк Олені Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  162. Про  надання дозволу гр. Ковалю Вадиму Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  163. Про  надання дозволу гр. Кушнір Наталії Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  164. Про  надання дозволу гр. Суському Миколі Валентиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  165. Про  надання дозволу гр. Суській Яні Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  166. Про  надання дозволу гр. Каруцяк Валентині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  167. Про  надання дозволу гр. Перепелиці Віктору Леонтійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  168. Про  надання дозволу гр. Корнелюк Марії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  169. Про  надання дозволу гр. Баранюку Віталію Станіславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  170. Про  надання дозволу гр. Грішановій Лесі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  171. Про  надання дозволу гр. Німому Івану Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  172. Про  надання дозволу гр. Німій Наталії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  173. Про  надання дозволу гр. Римарчук Ганні Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  174. Про  надання дозволу гр. Бряник Ірині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  175. Про  надання дозволу гр. Слободян Олені Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  176. Про  надання дозволу гр. Юхименко Марії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  177. Про  надання дозволу гр. Братіцел Марині Леонідівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  178. Про  надання дозволу гр. Пастуху Владиславу Леонідовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  179. Про  надання дозволу гр. Кучмі Віктору Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  180. Про  надання дозволу гр. Бородаю Валерію Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  181. Про  надання дозволу гр. Семцову Миколі Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  182. Про  надання дозволу гр. Скотар Тетяні Вячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  183. Про  надання дозволу гр. Чорному Вячеславу Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  184. Про  надання дозволу гр. Чорній Любові Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  185. Про  надання дозволу гр. Івчанському Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  186. Про  надання дозволу гр. Івчанській Наталі Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  187. Про  надання дозволу гр. Скотару Віталію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  188. Про  надання дозволу гр. Мазур Катерині Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  189. Про  надання дозволу гр. Волошину Олександру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  190. Про  надання дозволу гр. Волошиній Ользі В'ячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  191. Про  надання дозволу гр. Волошину Володимиру Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  192. Про  надання дозволу гр. Волошиній Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  193. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Лілії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  194. Про  надання дозволу гр. Сігідіненку Максиму Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  195. Про  надання дозволу гр. Сігідіненко Юлії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  196. Про  надання дозволу гр. Алєксєєвій Оксані В'ячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  197. Про  надання земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства гр. Вишневому Олегу Петровичу.
  198. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності гр. Маринюк Ользі Анатоліївні.
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для іншого сільськогосподарського призначення у землі для ведення особистого селянського господарства гр. Горупай Ользі Федорівні.
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для сінокосіння і випасання худоби у землі для ведення особистого селянського господарства гр. Горупай Ользі Федорівні.
  201. Про  надання дозволу гр. Максимець Валентині Климентіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  202. Про   надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок з метою подальшої передачі у власність гр. Горупай Ользі Федорівні.
  203. Про надання дозволу КНП «Вапнярський  медичний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Вапнярської селищної ради на списання з балансу основних засобів та малоцінного швидкозношувального інвентаря.
  204. Про затвердження Статуту Вапнярської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 ім. І.Д.Черняховського Вапнярської селищної ради об’єднаної територіальної громади Томашпільського району Вінницької області в новій редакції.
  205. Про затвердження Статуту Вапнярського закладу дошкільної освіти (ясла - садка) «Ромашка» Вапнярської селищної ради в новій редакції.
  206. Різне.

 

 

Секретар Вапнярської

селищної ради                                                                  Тетяна ВАСИЛЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь