ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

Дата: 14.10.2021 08:57
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

Шановні жителі та друзі Вапнярської громади

та дорогі наші українські воїни- захисники та захисниці,

ветерани та волонтери!

 Щиро вітаємо Вас з Днем захисника України та Днем Українського козацтва, які ми символічно відзначаємо в День великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, та які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої героїчні імена. Тож нехай овіяне козацькою славою свято додасть енергії та оптимізму, сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

 Велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

 Низький уклін нашим славним ветеранам і захисникам сучасності за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу. Щирі вітання кожному, хто і сьогодні несе нелегку військову службу.

  У цей святковий день бажаємо  незламної волі, надійного сісмейного тилу! Богатирського здоров’я всім та довголіття, радості та добра, незламної волі, родинного затишку, звершення всіх мрій і бажань, злагоди і миру в країні, плідної праці на благо українського народу, задля слави нашої рідної Вітчизни! Нехай День захисника України завжди святкується під покровом мирного неба!

СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ! СЛАВА УКРАЇНІ!

  З повагою селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК, старости с. Колоденка Станіслав СІДЛЕЦЬКИЙ, с. Високе Віталій КАЧУР, с. Вербова Павло ГАЛУШКА, с.Марківка та Антопіль Олександр ДУБ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь