Робоча нарада з питань цивільного захисту, якісного проведення на території району осіннього призову громадян України на строкову військову службу та питання щодо підготовки та проведення на території району навчальних зборів окремого батальйону ТрО

Дата: 08.09.2021 16:21
Кількість переглядів: 234

  Фото без опису

  8 вересня 2021 року в конференц-залі будинку рад в Тульчині відбулась робоча нарада з питань цивільного захисту, якісного проведення на території району осіннього призову громадян України на строкову військову службу та питання щодо підготовки та проведення на території району навчальних зборів окремого батальйону територіальної оборони.

 Розпочав нараду голова районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк. В нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, голови територіальних громад району, керівники центрів комплектування та соціальної підтримки та керівники лікувальних закладів вторинного рівня району, командир батальйону ТрО, завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністраціїкерівників, керівники структурних підрозділів (спеціально призначені особи) з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами та особи відповідальні за ведення військового обліку в громадах, зокрема і селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк.

 Основні акценти наради щодо реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності органів управління та сил до дій за призначенням були поставлені на організації роботи консультаційних пунктів в територіальних громадах району, оповіщення та інформаційно-просвітницької роботи серед населення щодо порядку дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на території громади, а також на виконанні обласного та районного Планів усунення недоліків за результатами комплексної перевірки та контролю за виконанням вимог законів та інших нормативно-правоових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб в районі. (Доповідачі: Володимир Скалій – заступник голови райдержадміністрації, Оксана Шпатарюк – завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації).

 В ході наради розглядались питання щодо недопущення негативних проявів, непорозумінь, стосовно проведення заходів, пов’язаних з призовом громадян на строкову військову службу, нагнітання соціальної напруги в суспільстві та розповсюдження недостовірної інформації, організацію роботи районних призовних комісій, питання оповіщення та відправлення призовників для комплектування Збройних Сил та інших військових формувань, а також інші проблемні питання, які виникають під час проведення заходів з призову. З даного питання виступили Володимир Скалій – заступник голови райдержадміністрації, Роман Сватко – начальник Тульчинського РТЦК та СП, Галина Роспутна – в.о. головного лікаря КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради, голови територіальних громад району.

 З метою виконання заходів Плану територіальної оборони області було наголошено на безумовному виконанні «Плану підготовки та проведення навчальних зборів з практичним призовом військовозобов’язаних батальйону територіальної оборони», затвердженому розпорядженням голови райдержадміністрації від 20 серпня 2021 року № 135 відповідно до встановлених термінів. З питань організації заходів інформацію до присутніх довів Роман Сватко – начальник Тульчинського РТЦК та СП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь