Про скликання сесії!!!

Дата: 04.10.2021 15:28
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 04 жовтня 2021 року                     № 448-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

17 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову сімнадцяту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 06 жовтня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Програми « Сприяння  діяльності Управління Державної  казначейської служби України у Томашпільському  районі  Вінницької  області  при казначейському  обслуговуванні бюджетних коштів на 2021 рік».
  2. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік» Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  3. Про затвердження рішення  виконавчого комітету Вапнярської селищної ради Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік». Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  4. Про внесення змін до Стату комунального виробничо експлуатаційного підприємства «Вапнярка водоканал».
  5. Про введення штатних одиниць.
  6. Про затвердження списків здобувачів освіти ЗЗСО на призначення стипендій  Вапнярської ТГ.
  7. Про внесення змін до структури та штатного розпису Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради об’єднаної територіальної громади.
  8. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради( ІРЦ).
  9. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради ( Відділ освіти,культури,молоді та спорту)
  10. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради,КУ «Центр надання соціальних послуг»
  11. Про надання дозволу  Комунальній установі « Центр надання соціальних Послуг» на переобладнання  автомобіля.
  12. Про надання дозволу на виготовлення тенхнічної документації  землеустрою КВЕП Вапнярка « Водоканал».
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  землеустрою КП « Вапнярський ККП».
  14. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  15. Про  надання дозволу гр. Поважній Юлії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Василенку Володимиру Олександровичу, Василенко Олені Анатоліївні, Василенку Олександру Анатолійовичу, Дудніку Леоніду Олексійовичу, Дуднік Олені Семенівні, Мордванюку Івану Анатолійовичу, Мордванюку Сергію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дуднік Вікторії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Калась Ганні Федорівні.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Кушпиту Олександру Яковичу.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Цибрію Володимиру Олександровичу.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боровській Валентині Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдамачук Тетяні Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дашину Юрію Генадійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Леонтяк Катерині Кіндратівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісній Анастасії Валеріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ляшенку Олександру Ігоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Піхоцькому Ярославу Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пушкарьовій Наталії Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Баранюку Станіславу Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Тернавській Ользі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Акулібабі Дмитру Олександровичу для індивідуального садівництва (01.05).
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мотрук Мирославі Сергіївні для індивідуального садівництва (01.05).
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибрію Володимиру Олександровичу для індивідуального садівництва (01.05).
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушці  Ірині Павлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушці  Тарасу Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дашковській Олені Василівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  37.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дашковському Сергію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ібрагім Наталії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазур Людмилі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  40.       Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Горохольській Тетяні Іванівні.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Новоженюку Олександру Володимировичу.
  43. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Мазурику Казиміру Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  44. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Скоморовській Оксані Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  45. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Хрипченку Дмитру Вікторовичу та Хрипченко Альоні Вячеславівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  46. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду під об’єктами нерухомого майна для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури.
  47. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дроганову Олександру Семеновичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  48. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Микитину Сергію Івановичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  49. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антоновій Тетяні Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  50. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волошенюк Світлані Романівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  51. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дашковському Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  52. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єрємєєвій Людмилі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  53. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Журкіній Світлані Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  54. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Когуту Ігорю Ярославовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  55. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Когут Людмилі Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  56. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коліснику Андрію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  57. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корунцю Олегу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  58. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мороз Наталії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  59. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Невестюк Тетяні Віталіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  60. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орловій Галині Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  61. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подоляну Дмитру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  62. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стаховій Валентині Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  63. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бевзі Олександрі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  64. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вергелісу Віктору Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  65. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маринчаку Петру Пилиповичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  66. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинюк Інні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  67. Про включення до переліку вільних земельних ділянок, комунальної власності Вапнярської селищної ради які підлягають для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) та про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою.
  68. Про  надання дозволу гр. Бобик Тетяні Євгенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  69. Про  надання дозволу гр. Бойко Ірині Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  70. Про  надання дозволу гр. Бондаренко Анастасії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  71. Про  надання дозволу гр. Бондаренко Олені Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  72. Про  надання дозволу гр. Варич Альоні Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  73. Про  надання дозволу гр. Варичу Руслану Тарасовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  74. Про  надання дозволу гр. Вергеліс Валерії Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  75. Про  надання дозволу гр. Вишневській Оксані Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  76. Про  надання дозволу гр. Вишневському Владиславу Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  77. Про  надання дозволу гр. Вічулісу Арвідасу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  78. Про  надання дозволу гр. Вознюку Артуру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  79. Про  надання дозволу гр. Волошенюку Ігору Олеговичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  80. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  81. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Світлані Романівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  82. Про  надання дозволу гр. Гавриленко Вікторії Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  83. Про  надання земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства гр. Галушка Ларисі Михайлівні.
  84. Про  надання дозволу гр. Гоголь Інні Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  85. Про  надання дозволу гр. Гончару Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  86. Про  надання дозволу гр. Горупай Ользі Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  87. Про  надання дозволу гр. Гриценюку Віталію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  88. Про  надання дозволу гр. Гриценюк Вікторії Олексіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  89. Про  надання дозволу гр. Давидчук Марії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  90. Про  надання дозволу гр. Дрозд Наталії Святославівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  91. Про  надання дозволу гр. Єрємєєвій Людмилі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  92. Про  надання дозволу гр. Загірняк Ользі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  93. Про  надання дозволу гр. Загірняку Олегу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  94. Про  надання дозволу гр. Загрійчук Людмилі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  95. Про  надання дозволу гр. Зайцю Віктору Пилиповичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  96. Про  надання дозволу гр. Івановій Наталії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  97. Про  надання дозволу гр. Карповій Наталії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  98. Про  надання дозволу гр. Каруку Андрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  99. Про  надання дозволу гр. Карук Надії Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  100. Про  надання дозволу гр. Клименку Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  101. Про  надання дозволу гр. Кмітківському Володимиру Георгійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  102. Про  надання дозволу гр. Козлову Павлу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  103. Про  надання дозволу гр. Козловій Оксані Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  104. Про  надання дозволу гр. Красноштан Інні Валентинівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  105. Про  надання дозволу гр. Кривку Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  106. Про  надання дозволу гр. Кулик Ірині Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  107. Про  надання дозволу гр. Луговському Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  108. Про  надання дозволу гр. Луковій Аллі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  109. Про  надання дозволу гр. Майло Ірині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  110. Про  надання дозволу гр. Майлу Миколі Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  111. Про  надання дозволу гр. Майлу Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  112. Про  надання дозволу гр. Мамонтову Генадію Констянтиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  113. Про  надання дозволу гр. Маринчаку Сергію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  114. Про  надання дозволу гр. Маринюк Ользі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  115. Про  надання дозволу гр. Маринюку Сергію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  116. Про  надання дозволу гр. Милимухі Марині Станіславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  117. Про  надання дозволу гр. Мордванюку Петру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  118. Про  надання дозволу гр. Мудрак Світлані Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  119. Про  надання дозволу гр. Наумчуку Андрію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  120. Про  надання дозволу гр. Наумчук Ларисі Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  121. Про  надання дозволу гр. Ольховецькій Аллі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  122. Про  надання дозволу гр. Ольховецькому Олександру Яковичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  123. Про  надання дозволу гр. Павлівському Костянтину Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  124. Про  надання дозволу гр. Патлатюк Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  125. Про  надання дозволу гр. Петровій Ользі Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  126. Про  надання дозволу гр. Прибиш Мирославі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  127. Про  надання дозволу гр. Пшеничному Івану Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  128. Про  надання дозволу гр. Ратушняку Олександру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  129. Про  надання дозволу гр. Ребрині Марині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  130. Про  надання дозволу гр. Савченко Тетяні Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  131. Про  надання дозволу гр. Сімрок Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  132. Про  надання дозволу гр. Сорочан Аліні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  133. Про  надання дозволу гр. Стецюрі Юлії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  134. Про  надання дозволу гр. Ткач Інні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  135. Про  надання дозволу гр. Ткачу Михайлу Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  136. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткач Олені Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства.
  137. Про  надання дозволу гр. Токарику Василю Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  138. Про  надання дозволу гр. Токарик Яні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  139. Про  надання дозволу гр. Урсуленку Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  140. Про  надання дозволу гр. Хімію Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  141. Про  надання дозволу гр. Хоміцькому Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  142. Про  надання дозволу гр. Шибовській Ганні Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  143. Про  надання дозволу гр. Щирову Віталію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  144. Про  надання дозволу гр. Щучик Тетяні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  145. Про  надання дозволу гр. Юріні Олегу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  146. Про  надання дозволу гр. Якубову Володимиру Олеговичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  147. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Світлані Романівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  148. Про  надання дозволу гр. Корунцю Олегу Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  149. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки.
  150. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Більмака Ігора Васильовича.
  151. Про припинення права користування земельною ділянкою Одеською регіональною  службою Державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.
  152. Про укладення договорів оренди.
  153. Про  надання дозволу гр. Маринюк Світлані Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність.
  154. Про  надання дозволу гр. Кучмі Ользі Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність.
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисому В'ячеславу Артемовичу, Кулику Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  156. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  157. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  158. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  159. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об'єднання земельних ділянок.
  160. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  161. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  162. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  163. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  164. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  165. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 23.06.2021 №465.
  166. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 05.07.2017 №191.
  167. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 10.08.2021 №608.
  168. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 18.12.2020 №86.
  169. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 20.04.2021 №329.
  170. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 10.08.2021 №610.
  171. Про  надання дозволу гр. Красноштан Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  172. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жовтан Наталії Григорівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  173. Про  надання дозволу гр. Ольховецькому Якову Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  174. Про  надання дозволу гр. Мороз Наталії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  175. Про  надання дозволу гр. Михайлевській Марії Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).

 

 

 

Селищний голова                                                         Олександр  ГОРЕНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь