Про скликання сесії

Дата: 06.09.2021 10:13
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 вересня 2021 року                     № 391-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

16 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову шістнадцяту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 08 вересня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки Вапнярської селищної територіальної громади, матеріально-технічного забезпечення Тульчинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області на 2021 - 2025 роки» Селищний голова Горенюк О.П.
  2. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік» Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  3. Про внесення змін до структури Вапнярської селищної ради Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  4.  Про скасування рішень виконавчого комітету Вапнярської селищної ради. Начальник відділу юридичної роботи, податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.)
  5. Про введення штатних одиниць. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ревтюх С.В.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Дороженку Роману Валерійовичу, Гармідеру Сергію Миколайовичу, Мосежному Богдану Анатолійовичу, Скороходу Віталію Володимировичу, Панковець Тетяні Йосипівні.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Дужаку Віктору Вікторовичу, Дзякану Дмитру Володимировичу, Якімовському Дмитру Федоровичу, Сватку Сергію Вікторовичу, Політанському Олександру Олександровичу.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Коваленку Андрію Васильовичу, Єльнікову Сергію Миколайовичу, Дикому Михайлу Григоровичу, Годлевському Валентину Леонідовичу, Бєлякову Олександру Анатолійовичу.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Мартинюку Григорію Івановичу, Лісецькому Юрію Олеговичу, Корунцю Олегу Миколайовичу, Кобзару Олександру Анатолійовичу, Короленку Андрію Степановичу.
  10.  Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Микитину Сергію Івановичу, Побережному В'ячеславу Павловичу, Каласю Олегу Володимировичу, Довганю Віталію Володимировичу, Горбачуку Віктору Тимофійовичу.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Петровському Олександру Івановичу, Матвієнку Володимиру Михайловичу, Нагірняку Валерію Павловичу, Мукоїду Анатолію Івановичу, Меркулову Олексію Генадійовичу.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Поліщуку Володимиру Олександровичу, Сапожинському Сергію Леонідовичу, Нечитайлу Олександру Сергійовичу, Михайлику Андрію Дмитровичу, Макару Миколі Богдановичу.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Рабехі Володимиру Олександровичу, Бойку Миколі Миколайовичу, Баранюку Михайлу Станіславовичу, Волинцю Олександру Миколайовичу, Каласю Сергію Олександровичу.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Римару Володимиру Броніславовичу, Скаженюку Михайлу Михайловичу, Шастову Валерію Миколайовичу, Шумлевському Павлу Петровичу, Цаплигіну Сергію Олексійовичу.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у землі для ведення особистого селянського господарства) та передачі у власність гр. Тітаренку Євгенію Миколайовичу, Сулігану Михайлу Федоровичу, Сахібгарєєву Фаріту Хамитовичу, Рожку Анатолію Миколайовичу, Ренгачу Миколі Івановичу.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Присяжнюку Миколі Івановичу.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дудніку Руслану Володимировичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коновалу Сергію Миколайовичу, Мацерук Людмилі Анатоліївні, Мацеруку Руслану Володимировичу, Дубу Олександру Антоновичу, Дуб Юлії Юлії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красноштан Тетяні Валеріївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  20.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Періжняку Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Піскуновій Олені Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  22. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних земельних часток (паїв)  для  ведення  товарного сільськогосподарського виробництва
  23. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних земельних часток (паїв)  для  ведення  товарного сільськогосподарського виробництва
  24. Про  надання дозволу гр. Загрійчуку Ігору Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  25. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дарієвському Валерію Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  26. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коліснику Василю Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  27. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коновал Зінаїді Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Купчику Валерію Яковичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбатому Станіславу Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  30. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Льодовській Наталії Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  31. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мосежному Богдану Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  32. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сторчак Зінаїді Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  33. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Арнауті Віталію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коперсаку Петру Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пітік Олені Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рудій Людмилі Євгенівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скакуну Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазурик Юлії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для індивідуального садівництва (01.05).
  39. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коновал Зінаїді Григорівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  40. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Любар Інні Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  41. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Піскунову Дмитру Павловичу.
  42. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Піскуновій Олені Анатоліївні.
  43. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Піскуновій Юлії Василівні.
  44. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Піскунову Андрію Павловичу.
  45. Про  надання дозволу гр. Баранюк Євгені Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про  надання дозволу гр. Бойко Дарії Богданівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про  надання дозволу гр. Бондарцю Сергію Олександровичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  48. Про  надання дозволу гр. Бурденюку Віталію Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  49. Про  надання дозволу гр. Варижуку Олександру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  50. Про  надання дозволу гр. Варич Лілії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  51. Про  надання дозволу гр. Василенку Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  52. Про  надання дозволу гр. Василенко Олені Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  53. Про  надання дозволу гр. Василенку Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  54. Про  надання дозволу гр. Волошенюк Світлані Романівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  55. Про  надання дозволу гр. Гайдей Галині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  56. Про  надання дозволу гр. Горохольській Ірині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57. Про  надання дозволу гр. Грищуку Віктору Олександровичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  58. Про  надання дозволу гр. Дарієвському Валерію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  59. Про  надання дозволу гр. Дрозду Івану Івановичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  60. Про  надання дозволу гр. Дуднік Вікторії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  61. Про  надання дозволу гр. Дудніку Леоніду Олексійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  62. Про  надання дозволу гр. Дуднік Олені Семенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  63. Про  надання дозволу гр. Єпатовій Ірині Валеріївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  64. Про  надання дозволу гр. Качуру Валерію Миколайовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  65. Про  надання дозволу гр. Ковальчуку Олександру Васильовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  66. Про  надання дозволу гр. Кулику Володимиру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  67. Про  надання дозволу гр. Кухтицькому Олександру Вікторовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  68. Про  надання дозволу гр. Ластовляку Михайлу Філімоновичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  69. Про  надання дозволу гр. Лисому В'ячеславу Артемовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  70. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Любінській Оксані Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  71. Про  надання дозволу гр. Мазурик Юлії Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  72. Про  надання дозволу гр. Максимчуку Максиму Валерійовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  73. Про  надання дозволу гр. Мордванюку Івану Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  74. Про  надання дозволу гр. Мордванюку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  75. Про  надання дозволу гр. Плахотному  Віктору Олександровичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  76. Про  надання дозволу гр. Погрібній Ользі Степанівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  77. Про  надання дозволу гр. Усачовій Олені Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  78. Про  надання дозволу гр. Дарієвському Валерію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  79. Про надання згоди на заміну сторони орендаря у зобов’язаннях за договором оренди землі комунальної власності та укладення додаткової угоди про внесення змін до договору оренди землі, яка знаходиться  в межах населеного пункту смт. Вапнярка, вул. Незалежності 253.
  80. Про  надання дозволу гр. Грішанову Констянтину Георгійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  81. Про  надання дозволу гр. Жвалюку Андрію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  82. Різне.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                       О.П. Горенюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь