Про скликання сесії!!!

Дата: 20.08.2021 16:07
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 серпня 2021 року                     № 368-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

15 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову п’ятнадцяту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради 26 серпня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

1. Про затвердження передавальних актів закладів освіти

2. Про надання дозволу на завершення навчання учнів 11 класу за історичним профілем у Вапнярській філії Вапнярського ЗЗСО I-III ступенів №2.

3. Про затвердження структури та штатної чисельності працівників Вапнярського ЗЗСО I-III ступенів № 2.

4. Про відкриття груп подовженого дня в закладах загальної середньої освіти.

5. Про внесення змін до Положення про порядок призначення стипендій Вапнярської ТГ учням закладів загальної середньої освіти Вапнярської ТГ

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Гнатюку Олегу Анатолійовичу.

7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Мацькову Віктору Володимировичу.

8.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність гр. Нижнику Анатолію Миколайовичу.

9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику Юрію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Ошовському Анатолію Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).

11.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Петризі Раїсі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чагур Ірині Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тартачному Миколі Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гудзь Наталії Петрівні для індивідуального садівництва (01.05)

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаруку Миколі Петровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колотюку Андрію Генадійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуру Денису Олеговичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тращевській Вікторії Олександрівні та Тращевському Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Штельмах Ірині Вікторівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченку Андрію Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Волошенюк Тетяні Анатоліївні.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Івасишиній Тетяні Миколаївні, Івасишину Валерію Миколайовичу, Івасишину Миколі Миколайовичу.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Василенко Сергій Петрович.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів у власність громадянам Дьоркіну Анатолію Євгенійовичу та Калась Лесі Федорівні.

25. Різне.

 

 

 

Селищний голова                                                                    О.П. Горенюк

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь