Про скликання сесії!!!

Дата: 30.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 липня 2021 року                     № 329-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

14 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати чергову чотирнадцяту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 10 серпня 2021 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

1. Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових   заходів  на 2021 рік.

2.Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік»

3. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами, установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів селищного бюджету.

4. Про надання дозволу на придбання службового автомобіля.

5. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту Вапнярської  ТГ на 2021 – 2023 роки.

6. Про затвердження  Положення про проведення щорічного територіального конкурсу «Гордість громади» .

 

7. Про надання дозволу на виготовлення  печаток.

8. Про вилучення з оперативного управління комунального майна Вапнярської селищної ради

9. Про закріплення та  передачу в оперативне управління комунального майна  Вапнярської селищної ради.(Відділу ССД)

10. Про закріплення та  передачу в оперативне управління комунального майна  Вапнярської селищної ради.(ІРЦ)

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончара Дениса Олександровича для ведення особистого селянського господарства (01.03).

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клименку Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

13. Про затвердження проекту землеустрою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва   із земель запасу сільськогосподарського призначення Ковбасюку В'ячеславу Петровичу.

 

 14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Лілії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марищеної Людмили Іванівни для ведення особистого селянського господарства (01.03).

16.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянину Волинцю Олександру Миколайовичу.

17.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва громадянам: Гороховику Анатолію Сергійовичу, Кілуніну Олександру Юрійовичу, Клюсі Михайлу Івановичу, Луцю Василю Миколайовичу.

18.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ  - 01.03) гр. Васильковській Вікторії Василівні.

19.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ  - 01.03) гр. Галушці Павлу Анатолійовичу.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Гармідер Лідії Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Озерному Дмитру Михайловичу.

22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гудзовському Роману Юрійовичу та Діденко Оксані Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТОВ «БІЗНЕС ФОРВАРД» з (02.01.) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на (11.04.) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Германюк Людмили Миколаївни для ведення особистого селянського господарства (01.03).

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Католіку Миколі Вікторовичу, Католік Ніні Дмитрівні, Католік Ніні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красноштану Валерію Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Красноштан Лілії Володимирівни для ведення особистого селянського господарства (01.03).

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук Олені Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рудому Миколі Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).

30.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Гудимі Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Калась Лесі Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

32.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Руденко Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Стаховій Валентині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства .

34.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Тарасенко Наталії Олександрівні.

35.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Усатюку Ігорю Володимировичу для індивідуального садівництва.

36. Про  надання дозволу гр. Загрійчуку Ігору Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

37. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурячку Василю Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

38. Про  надання дозволу гр. Варич Альоні Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

39. Про  надання дозволу гр. Варичу Руслану Тарасовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

40. Про  надання дозволу гр. Грищуку Віктору Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

41. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ½ гр. Хрипченко Альоні Вячеславівні та Хрипченку Дмитру Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).

42. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загірняку Олександру Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.

43. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Храпчук Марії Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.

44. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щуру Михайлу Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.

45. Про  надання дозволу гр. Дашковському Олександру Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).

46. Про  надання дозволу гр. Корунцю Олегу Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).

47. Про  надання дозволу гр. Трофіменку Андрію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).

48. Про  надання дозволу гр. Жвалюку Андрію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

49. Про  надання дозволу гр. Коновалу Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

50. Про  надання дозволу гр. Негру Валентині Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

51. Про  надання дозволу гр. Бажурі Роману Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

52. Про  надання дозволу гр. Баранюк Євгені Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

53. Про  надання дозволу гр. Бевзі Олені Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства(01.03).

54. Про  надання дозволу гр. Більмаку Андрію Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

55. Про  надання дозволу гр. Більмак Іванні Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

56. Про  надання дозволу гр. Бондаренко Анастасії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

57. Про  надання дозволу гр. Бондаренко Олені Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

58. Про  надання дозволу гр. Гапченко Олені Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

59. Про  надання дозволу гр. Гнатюк Наталії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

60. Про  надання дозволу гр. Гончарук Вікторії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

61. Про  надання дозволу гр. Горохольській Юлії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

62. Про  надання дозволу гр. Горохольському Володимиру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

63. Про  надання дозволу гр. Дашківській Оксані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

64. Про  надання дозволу гр. Дерезюку Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

65. Про  надання дозволу гр. Дудніку Руслану Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

66. Про  надання дозволу гр. Жвалюку Андрію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

67. Про  надання дозволу гр. Зайцю Михайлу Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

68. Про  надання дозволу гр. Качуру Андрію Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

69. Про  надання дозволу гр. Качур Ірині Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

70. Про  надання дозволу гр. Ключар Оксані Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

71. Про  надання дозволу гр. Копиченській Мирославі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

72. Про  надання дозволу гр. Корецькому Івану Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

73. Про  надання дозволу гр. Майлу Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

74. Про  надання дозволу гр. Маркітан Олені Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

75. Про  надання дозволу гр. Мотрук Мирославі Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

76. Про  надання дозволу гр. Паламарчуку Віталію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

77. Про  надання дозволу гр. Пелехатому Григорію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

78. Про  надання дозволу гр. Перегонцю Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського

79. Про  надання дозволу гр. Періжняку Владиславу Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

80. Про  надання дозволу гр. Пишак Оксані Віталіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

81. Про  надання дозволу гр. Пишаку Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

82. Про  надання дозволу гр. Степанковій Ганні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

83. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарства із земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Озерне-2015».

84. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарства із земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Озерне-2015».

85. Про  надання дозволу гр. Шарафудінову Володимиру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

86. Про  надання дозволу гр. Шумлянській Наталії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).

87. Про  надання дозволу гр. Сорочан Аліні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

88.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дисюку Дмитру Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

89. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Блоха Богдані Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

90. Про  надання дозволу гр. Гармідер Світлані Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

91. Про  надання дозволу гр. Гонтару Олександру Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

92. Про  надання дозволу гр. Дубу Олександру Антоновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

93. Про  надання дозволу гр. Дуб Юлії Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

94. Про  надання дозволу гр. Запернюк Марії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

95. Про  надання дозволу гр. Корчевській Олені Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

96. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравцю Максиму Валерійовичу для будівництва індивідуальних гаражів.

97. Про  надання дозволу гр. Мацерук Людмилі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

98. Про  надання дозволу гр. Мацеруку Руслану Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

99. Про  надання дозволу гр. Мельник Світлані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

100. Про  надання дозволу гр. Побережній Анні В’ячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

101. Про  надання дозволу гр. Побережній Надії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

102. Про  надання дозволу гр. Поважній Наталії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

103. Про  надання дозволу гр. Поважному Олександру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

104. Про  надання дозволу гр. Поліщуку Василю Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

105. Про  надання дозволу гр. Поліщуку Івану Дем’яновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

106. Про  надання дозволу гр. Споришу Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

107. Про  надання дозволу гр. Стаховій Ірині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

108. Про  надання дозволу гр. Хоміцькому Андрію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

109. Про  надання дозволу гр. Шульган Євгенії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

110. Різне

 

 

 

Селищний голова                                                                                 О.П. Горенюк

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь