ДО ВАКЦИНУВАННЯ - ГОТОВІ!

Дата: 29.07.2021 08:44
Кількість переглядів: 2144

Фото без опису

 Закінчив роботу 33-й по рахунку тренінг з підготовки вакцинувальних бригад, організований Вінницьким обласним центром громадського здоров’я, спільно з Департаментом охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА. За цей час підготовлено більше тисячі медиків. Нині вони на передовій вакцинальної кампанії Вінниччини.

 Сертифікати про закінчення навчання в актовій залі Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. Пирогова отримали ще 162 медичних працівника. Завтра вони готові приступити до масової вакцинації мешканців Вінниччини.

 Завдяки регулярному проведенню таких навчань медики з різних куточків Вінниччини, навчалися працювати з вакцинами від гострої респіраторної хвороби COVID-19, вносити дані про вакцинацію до електронної системи та формувати відповідні звіти. Поновлення знань щодо техніки щеплень проти COVID-19, діагностики анафілаксії та першої допомоги – усе це стало запорукою ефективної роботи мобільних бригад, пунктів щеплень та Центрів масової вакцинації області. – прокоментував директор Вінницького центру громадського здоров’я Олександр Мельник. – Зі слухачами працює команда регіональних тренерів. Медики постійно отримують повноцінну інформацію щодо доставки вакцини, графіку її розвезення та термінів використання, а також умов зберігання.

 Безумовно навчання додали впевненості тим, хто працює у вакцинальній кампанії, – підкреслив заступник директора Вінницького центру громадського здоров’я Олег Лук’янович, – щодо безпечності вакцин, вдосконалення навичок комунікації з пацієнтами, які вагаються стосовно проведення імунізації. Протягом тренінгових занять медпрацівники вивчають характеристику вакцин, їхню ефективність, показання та протипоказання до щеплення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь