Пошук

Про скликання сесії!!!

Дата: 07.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 580

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 липня  2021 року                      № 285-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

13 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову тринадцяту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 09 липня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вапнярської територіальної громади.
  2. Про затвердження звіту про Виконання бюджету Вапнярської територіальної громади за 6 місяців 2021 року.
  3. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік».
  4. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  запасів   Вапнярської селищної ради на Відділ освіти, культури молоді та спорту  Вапнярської  ТГ.
  5. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  запасів  Вапнярської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської  селищної ради.
  6. Про затвердження Порядку використання службового автотранспорту Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради об’єднаної територіальної громади.
  7. Про внесення змін до Положення про нагородження одноразовою грошовою винагородою обдарованих дітей та молоді Вапнярської ТГ, що стали призерами інтелектуальних, творчих та спортивних змагань.
  8. Про затвердження  Програми забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021-2025 роки.
  9. Про затвердження Положення комісії з питань забезпечення дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, житлом та підтримки малих групових будинків та створення  комісії з питань забезпечення дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, житлом та підтримки малих групових будинків.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуру Федіру Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам: Цибрію Володимиру Олександровичу, Рузяку В’ячеславу Дмитровичу, Микитину Сергію Івановичу для індивідуального садівництва (01.05).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калась Ганні Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуру Віталію Вікторовичу та Мазуру Віктору Павловичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапчуку Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плюті Галині Григорівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ревнюк Юлії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сахібгареєвій Раїсі Миронівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степанковій Вірі Григорівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Ковбасюку Миколі Григоровичу.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Семко Наталії Миколаївни.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Траценко Михайлу Миколайовичу.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Гевчук Галині Іванівні.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Заболотній Наталі Миколаївні.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Рудому Сергію Миколайовичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Токарчук Нілі Пилипівні.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ  - 01.03) гр. Григоренко Людмилі Василівні.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Зброї Сергію Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код згідно КВЦПЗ – 02.01) гр. Пономар Тетяні Сергіївні.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Ростоцькій Ніні Миколаївні для ведення фермерського господарства
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Більмаку Ігорю Васильовичу та гр. Більмак Інні Василівні для ведення фермерського господарства
  31. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сполітаку Тарасу Іллічу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  32. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Возній Валентині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  33. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мізюку Олександру Юхимовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд
  34. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Морозу Анатолію Купріяновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства
  35. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мотруку Сергію Борисовичу.
  36. Про  надання дозволу гр. Гончарук Світлані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  37. Про  надання дозволу гр. Марковській Аллі Захарівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу гр. Марковському Максиму Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про  надання дозволу гр. Марковському Миколі Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про  надання дозволу гр. Миргороду Сергію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  41. Про  надання дозволу гр. Бабчинській Надії Гаврилівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  42. Про  надання дозволу гр. Василенку Сергію Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  43. Про  надання дозволу гр. Гончару Денису Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44. Про  надання дозволу гр. Гончарук Оксані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45. Про  надання дозволу гр. Гончаруку Олесю Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про  надання дозволу гр. Гончарук Світлані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про  надання дозволу гр. Грішанову Констянтину Георгійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  48. Про  надання дозволу гр.  Дашковській Олені Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною виду цільового призначення (з ведення фермерського господарства 01.02 на ведення особистого селянського господарства 01.03).
  49. Про  надання дозволу гр. Дашковському Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною виду цільового призначення (з ведення фермерського господарства 01.02 на ведення особистого селянського господарства 01.03).
  50. Про  надання дозволу гр. Маринюк Ларисі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  51. Про  надання дозволу гр. Маринюк Наталії Тарасівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  52. Про  надання дозволу гр. Метенку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  53. Про  надання дозволу гр. Пелехатому Григорію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  54. Про  надання дозволу гр. Скороход Оксані Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  55. Про  надання дозволу гр. Тращевській Вікторії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  56. Про  надання дозволу гр. Тращевському Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  57. Про  надання дозволу гр. Шевчуку Сергію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  58. Про  надання дозволу гр. Ширніну Ігору Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  59. Про  надання дозволу гр. Ширніній Ларисі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  60. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тварковській Людмилі Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  61. Про  надання дозволу гр. Маркітан Олені Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  62. Про  надання дозволу гр. Недбалюку Василю Федоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  63. Про укладення договору оренди земельної ділянки
  64. Різне

 

 

 

 

Селищний голова                                                                             О. П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь