Пошук

Звернення селищного голови з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 1173

 

  22 червня 1941 року перед українським народом, та перед усім цивілізованим світом, постала жахлива загроза – фашизм, який семимильними кроками перетинав Європу, залишаючи після себе спотворені міста, спалені села та незліченну кількість зруйнованих людських доль. Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – таке назавжди залишиться в пам’яті людській. Чотири роки жахливих подій забрали життя більше десяти мільйонів українців, а загалом у Другій світовій війні загинуло понад 60 мільйонів людей. Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі та соціального стану, були втягнуті у жорстокий вир війни, а територія України стала одним із вирішальних плацдармів бойових дій.

  Сьогодні ми згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборював перемогу та поліг смертю хоробрих на фронтах, в катівнях, таборах смерті. В цей день ми вшановуємо визволителів – фронтовиків, працівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав перемогу. Схиляємо голову перед Вами, дорогі ветерани, за подароване мирне життя, за підняту з руїн і відбудовану країну.

  На жаль, знову в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються міста. І знову тисячі знедолених людських життів. Але наші мужні захисники, як і багато років тому їх діди та батьки, виборють свободу та територіальну цілісність рідної землі. Я щиро вірю в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.

  У цей скорботний день віддамо шану всім загиблим та закатованим невинним людям та схилимо голови перед їх неоціненним подвигом. Світла їм пам’ять!

 З повагою селищний голова Олександр Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь