Пошук

ВІТАЄМО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 20.06.2021 09:42
Кількість переглядів: 337

Шановні медичні працівники,

ветерани медичної галузі Вапнярської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня медичного працівника, яке відзначається третьої неділі червня!

  Професія медика – це цілодобова невтомна праця: у будь-який час дня і ночі, у вихідні, у свята і будні медичні працівники самовіддано несуть свою службу, приходять на допомогу хворим, демонструючи чуйність, терпіння та витримку, і всупереч усім труднощам нашого часу продовжують виконувати свій професійний обов’язок.

  Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Сьогодні наші медики на передовій протидіють поширенню коронавірусної хвороби, борються за життя кожного хворого, ризикуючи власним. Низький уклін  та особлива подяка за Вашу самовіддану та жертовну працю!

  Щиро вдячні за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душі всім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, ветеранам медичної справи, всім, хто працює в  поліклініках, амбулаторіях, фельдшерсько-акушерських пунктах, аптеках - усім, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян рідної громади.

  Особливу вдячність хочемо висловити тим, хто і в святковий день буде знаходитись на варті здоров’я - чергувати в лікарнях, в бригадах «швидкої допомоги» та інших медичних установах. У всі часи Ваша робота була і залишається найбільш милосердною, що вимагає самопожертви і особливої доброти до людей.

  В день Вашого професійного свята бажаємо, щоб те милосердя, любов і піклування, які Ви даруєте пацієнтам, верталися до Вас сторицею. Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, сил і терпіння! Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою людей. 

З повагою селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради та старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь