Про скликання сесії!!!

Дата: 11.06.2021 16:10
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 червня 2021 року                     № 245-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

12 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати чергову дванадцяту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 23 червня 2021 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік»
  2. Звіт про роботу дошкільних навчальних закладів Вапнярської ТГ.
  3. Звіт про організацію оздоровчого періоду в освітніх закладах громади.
  4. Звіт про стан роботи з проектної та інвестиційної роботи в громаді.
  5. Про делегування повноважень у сфері державної реєстрації відділу «Центр надання адміністративних послуг» Вапнярської селищної ради
  6. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються  через Центр надання адміністративних послуг Вапнярської селищної ради.
  7. Про вилучення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в гр. Стрілець Л.І.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  9. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  10. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитришеній Тетяні Іллівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гапченку Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисому Олександру Олеговичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвак Ользі Григорівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  15. Про включення до Переліку  другого типу об’єкта оренди комунальної власності Вапнярської селищної ради
  16. Про намір передачі комунального майна в оренду
  17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трофіменку Андрію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  18. Про  надання дозволу гр. Якубову Валерію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Уманському Миколі Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Борейку Івану Ігоровичу для  будівництва індивідуальних гаражів.
  21. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Грому Івану Михайловичу для  будівництва індивідуальних гаражів (02.05).
  22. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Палагнею Анатолію Анатолійовичу для  будівництва індивідуальних гаражів (02.05).
  23. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Присяжнюку Миколі Івановичу для  будівництва індивідуальних гаражів (02.05).
  24. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Скоруку Олександру Андрійовичу для  будівництва індивідуальних гаражів
  25. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вихованець Валентині Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  26. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуцол Ніні Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  27. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дудику Михайлу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клименку Олександру Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корунцю Олегу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  30. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барановській Галині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вихованцю Олександру Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  32. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горищуку Івану Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горищук Олені Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грабу Володимиру Ласловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жовтяк Галині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рак Галині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якубову Валерію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (02.01).
  38. Про  надання дозволу гр. Паламарчук Вірі Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  39. Про  надання дозволу гр. Барановській Галині Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  40. Про  надання дозволу гр. Залудяк Галині Власівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  41. Про  надання дозволу гр. Якубову Валерію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  42. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Баку Дмитру Анатолійовичу.
  43. Про  надання дозволу гр. Волошину Максиму Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  44. Про  надання дозволу гр. Тварковському Дмитру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  45. Про  надання дозволу гр. Періжняку Миколі Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства (01.03).
  46. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  47. Про  надання дозволу гр. Вихованцю Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  48. Про  надання дозволу гр. Вихованець Тетяні Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  49. Про  надання дозволу гр. Галушці Ірині Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  50. Про  надання дозволу гр. Галушці Тарасу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  51. Про  надання дозволу гр. Клименку Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  52. Про  надання дозволу гр. Ключкей Ірині Петровні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  53. Про  надання дозволу гр. Ключкей Петру Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  54. Про  надання дозволу гр. Мазур Людмилі Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  55. Про  надання дозволу гр. Марищеній Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  56. Про  надання дозволу гр. Метенку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  57. Про  надання дозволу гр. Піхоцькому Ярославу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  58. Про  надання дозволу гр. Ратушняк Надії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  59. Про  надання дозволу гр. Чепелевській Юлії Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянину Паламарчуку Олександру Олександровичу.
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Когуту Ігорю Ярославовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дашиній Валесці Дем’янівні для будівництва і обслуговування житлового будинку.
  63. Про внесення змін до рішення 82 сесії 8 скликання №1246 від 25.09.2020 року Вапнярської селищної ради «Про надання дозволу гр. Юрченку Андрію Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  64. Про надання земельної ділянки у власність гр. Погрібняку Олександру Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  65. Про  надання дозволу гр. Крук Галині Семенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  66. Про укладення договору оренди земельної ділянки
  67. Про укладення договору оренди земельної ділянки
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Василенко Володимиру Олександровичу для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) .
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07).
  70. Різне

 

 

 

 

Селищний голова                                                                              О.П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь