УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 07.06.2021 19:32
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на посаду директора

Вапнярського закладу загальної середньої

освіти I-III ступенів № 2 Вапнярської

селищної ради Вінницької області

 

1. Найменування і місцезнаходження закладу освіти:

Вапнярський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 2 Вапнярської селищної ради Вінницької області, розташований за адресою: 24240, Вінницька область, Тульчинський район, смт. Вапнярка, вул. Шевченка, 56.

 

2. Найменування посади та умови оплати праці:

Найменування посади: директор.

Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 № 1298, Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 № 102, надбавки та доплати відповідно до постанови КМУ №373 від 23.03.2011 та постанови №78 від 31.01.2001.

 

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до  Закону «Про повну загальну середню освіту».

 

4. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до 6 липня 2021 року у Відділ освіти, культури, молоді та спорту (смт. Вапнярка, вул. Привокзальна, 1) наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Заява про участь у конкурсі та пакет документів подаються особисто (або уповноваженою, згідно з довіреністю, особою).

 

5. Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення та тривалість:

Строк подання документів для участі в конкурсі становить 30 календарних днів: з 07.06.2021 р. по 06.07.2021 р.

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі у конкурсі конкурсна комісія:

  • перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;
  • приймає рішення про допущення або недопущення до участі у конкурсі;
  • оприлюднює на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі.

Етап ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу проводиться не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

Конкурсний відбір розпочнеться з 19 липня 2021 року.

Місце проведення конкурсного відбору – сесійна зала Вапнярської селищної ради (смт.Вапнярка, вул.Незалежності, 140).

Конкурсний відбір включає такі етапи:

  • перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (перелік питань для перевірки знань законодавства України у сфері загальної середньої освіти формується із загального переліку питань, затвердженого центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки);
  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання (зразок ситуаційного завдання та критерії їх оцінювання визначаються у Положенні про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Вапнярської територіальної громади, який  знаходиться у вільному доступі на сайті Вапнярської селищної ради у вкладці «Архів документів»);
  • публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу та оприлюднює результати конкурсу на офіційному вебсайті засновника.

За результатами конкурсних випробувань конкурсна комісія визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

 

6. Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору та приймає документи для участі в конкурсі: Чумак Юлія Анатоліївна, 0978436088, vapn.osvita@ukr.net.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь