Пошук

Про скликання сесії!!!

Дата: 02.06.2021 17:41
Кількість переглядів: 501

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 червня 2021 року                     № 222-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

11 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову одинадцяту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 04 червня 2021 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік».
  2. Про створення  опорного  закладу освіти та  його філій.
  3. Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Вапнярської територіальної громади Начальник відділу освіти ,культури, молоді і спорту Ревтюх С.В.
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації робочого проекту «Капітальний ремонт фасадів Навчально-виховного комплексу "Вапнярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - дошкільний навчальний заклад»Вапнярської селищної ради об’єднаної територіальної громади Томашпільського району Вінницької області з улаштуванням водостічної системи та ганків входів по вул. Авіаторів, 145 в смт. Вапнярка Томашпільського району Вінницької області» Начальник відділу освіти ,культури, молоді і спорту Ревтюх С.В.
  5. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради( КУ Інклюзивно-ресурсний центр)Начальник відділу – головний бухгалтер  Мордванюк О.П.
  6. Про створення Вапнярської  селищної ланки територіальної  підсистеми єдиної державної  системи цивільного захисту та затведження Положення про неї. Селищний голова Горенюк О.П.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянина Іванчихіна Анатолія Миколайовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).( 0,15га будівництво+0,0352 ОСГ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Дмитренко Валентині Василівні для будівництва індивідуальних гаражів (02.05).( 0,0030га)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Драчу Роману Володимировичу для будівництва індивідуальних гаражів (02.05). ( 0,01га)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Олійнику Денису Володимировичу для будівництва індивідуальних гаражів (02.05).(0,0028га)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Барчишину Василю Миколайовичу, Варварчуку Сергію Олександровичу, Никитюк Анастасії Миколаїані, Варварчук Наталії Віталіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).( по1,7481 га)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Бойку Олегу Ігоровичу, Кушнір Анастасії Володимирівні, Набієву Аліму Ельміровичу, Набієву Ельміру Алімовичу, Коломієць Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).( по2,0га)
  13. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту смт. Вапнярка.
  14. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту с. Високе.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту с. Колоденка.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Захарову Сергію Миколайовичу.(0,15га)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Вапнярській селищній раді.
  18. Про припинення права постійного користування Державним закладом "Лінійна лікарня станції Вапнярка ДП "Одеська залізниця"земельною ділянкою.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тартачній Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. (0,15 га)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мацькові Віктору Володимировичу для будівництва індивідуальних гаражів. ( 0,01га)
  21. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Варич Тетяні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,25га)
  22. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Леськів Денису Ярославовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,15 га)
  23. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Люшні Михайлу Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,0634 га)
  24. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ляшенку Олександру Ігоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,15га)
  25. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ждановій Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.(0,63га в.т.ч.0,25га будів.+0,38га ОСГ)
  26. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пензар Інні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.(0,23га вт.ч.0,15га будів.+0,08гаОСГ)
  27. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тернавській Ользі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.( 0,72га вт.ч. 0,25га буд.+0,47га ОСГ)
  28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федоровій Яні Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,25га)
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чагур Ірині Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.(0,15га)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07).( Пастух 0,0033га)
  31. Про  надання дозволу гр. Варич Тетяні Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства. (0,30га)
  32. Про  надання дозволу гр. Вітковської Тетяни Миколаївни на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(0,20га)
  33. Про  надання дозволу гр. Луговському Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(2,0га)
  34. Про  надання дозволу гр. Орлик Юлії Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(0,20 га)
  35. Про  надання дозволу гр. Штельмах Ірині Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(0,25га)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення/ відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних часток (паїв) розташованих на території Колоденської сільської ради за межами с. Колоденка.(11,6372га)
  37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами ТОВ «СХК «Вінницька промислова група»(7,53га Вербова).
  38. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність зі зміною цільового призначення з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства.( Католік М.В.,Католік Н.Д., Католік Н.М. по2,0 га)
  39. Про намір передачі комунального майна в оренду
  40. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі об’єктів в оренду на аукціоні
  41. Про  внесення змін до рішення 8 сесії Вапнярської селищної ради VIII скликання №288 від 25.03.2021р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності» ( По питанню з № 8 по 43 доповідає начальник  відділу юридичної роботи ,податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.)
  42. Різне

 

 

Селищний голова                                                                         О.П. Горенюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь