ВІТАННЯ З ОСТАННІМ ДЗВОНИКОМ!

Дата: 28.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 1984

 

Фото без опису

 

 

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Шановна Вапнярська громадо!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом Останнього Дзвоника!

 

   Цей день – завжди урочистий, радісний і водночас хвилюючий. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, Ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для Вас, він цьогоріч пролунає востаннє. Минуть роки, але Ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і Ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. По-особливому урочистий цей день і для Ваших батьків, дідусів і бабусь, рідних та близьких. Разом із Вами вони пройшли роки Вашого шкільного життя, раділи Вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від Вас. Дорогі випускники! Бажаю Вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави, адже саме від Ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя Вам і удачі!

   Для школярів Останній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнений, що, повернувшись восени за шкільні парти, Вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

  Шановні вчителі, дякуємо Вам всією громадою за Вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба­жаю Вам  нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

  Тож щиро вітаю зі святом Останнього Дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

З повагою селищний голова Олександр Горенюк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь