Пошук

Про скликання сесії!!!

Дата: 11.05.2021 10:28
Кількість переглядів: 567

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 травня 2021 року                     № 193-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

10 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову десяту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 13 травня 2021 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік»
  2. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради(КВЕП « Вапнярка водоканал»)
  3. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради (відділ освіти)
  4. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради (відділ у справах дітей)
  5. Про взяття на баланс Вапнярської  селищної ради об’єкт благоустрою «Стадіон «Локомотив», для будівництва та обслуговування  об’єктів фізичної культури і спорту.
  6. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг»
  7. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради ( фінансовий відділ)
  8. Про   внесення    змін чисельного та  персонального складу виконавчого  комітету Вапнярської селищної ради .
  9. Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Вапнярської територіальної громади.
  10. Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Вапнярської територіальної громади.
  11. Про передачу у власність КУ Центр надання соціальних послуг спеціалізованого автомобіля для обслуговування  маломобільних груп населення Вапнярської  селищної ради ТГ
  12. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  13. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  14. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  15. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянки у власність.
  16. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки для будівництва артсвердловини.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Волчан Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Дубовій Марії Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам: Швець Олександру Володимировичу, Швець Оксані Миколаївні, Довгошеї Віталію Андрійовичу для городництва (01.07) на умовах оренди.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Черкесу Владиславу Владиславовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності
  22. Про  надання дозволу гр. Асафову Алвіану Владиславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  23. Про  надання дозволу гр. Асафовій Ілоні Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  24. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Беска Наталії Олексіївні для  будівництва індивідуальних гаражів
  25. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдамачук Тетяні Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  26. Про  надання дозволу гр. Горенюк – Джигола Юлії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  27. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність зі зміною цільового призначення з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства.
  28. Про  надання дозволу гр. Корольову Павлу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною цільового призначення з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства.
  30. Про  надання дозволу гр. Іванюк Галині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  31. Про  надання дозволу гр. Іванюку Федору Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  32. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петризі Раїсі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Токарчук Нілі Пилипівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  34. Про  надання дозволу гр. Чайкун Вірі Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  35. Про відмову Ревізор Мар’яні  Вікторівні у розробці технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки 
  36. Різне

 

 

                     Селищний голова                                                                  О.П. Горенюк 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь