ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МАТЕРІ!

Дата: 09.05.2021 10:05
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

ДОРОГІ МАТЕРІ, ЛЮБІ ЖІНКИ ВАПНЯРСЬКОЇ ГРОМАДИ!

   Щиро вітаємо Вас з радісним святом – Днем Матері!  Це свято  втілює в собі давню традицію вшанування Матері-жінки, Матері-Богородиці та Матері-України, як триєдиного символу безмежної віри, надії та любові! Ось чому ми звеличуємо безсмертний подвиг Жінки-Матері, святу і безкорисливу материнську любов, натруджені руки. На мудрості, материнській силі тримається сім’я, родина, вся наша рідна Україна, яка для кожного з нас є спільною матір’ю!

  Пам’ятаймо і про тих матерів, які витримали тягар війни і невтомною працею наближали Перемогу… Безмежна вдячність матерям наших сьогоднішніх захисників, які боронять рідну землю на східному рубежі нашої країни. Сьогодні ми вшановуємо світлу пам’ять і тих матерів, що відійшли у вічність, щоб завжди жити у серцях своїх дітей та своєю тихою молитвою провадити їх житейськими дорогами...

 Доземний уклін Вам, дорогі матері, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг – священну материнську любов! Висловлюємо Вам подяку за терплячість, за розуміння та мудрість, за натхненні і глибокі материнські молитви, у яких разом з проханнями про добру долю своїм дітям, ревно вимолюєте мирний завтрашній день українській землі!

  Добра Вам і благословенної долі Вашим дітям! Міцного здоров’я і радості Вашим родинам! Довгих і щасливих Вам років життя, дорогі наші Матері!

З повагою селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради та старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь