Пошук

«Вінницягаз» проводить інвентаризацію показань лічильників для приведення у відповідність

Дата: 29.04.2021 15:41
Кількість переглядів: 473

   Із закінченням опалювального сезону АТ «Вінницягаз» проводить інвентаризацію показань газових лічильників споживачів. Щоб привести дані у відповідність до реального споживання, контролери проводять фотофіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатку. Перевірка показань лічильників проводиться з врахуванням епідситуації та вимог карантину.

   Холодна та затяжна зима призвела до різкого зростання споживання газу, а ринкові умови до різкого стрибка цін.  Це змусило багато домогосподарств шукати можливості зниження фінансового навантаження на сімейні бюджети. Зокрема, поширеними були випадки, коли споживачі передавали показання лічильників газу в рази нижчі від фактичного споживання. Відтак, після закінчення опалювального сезону виникла гостра потреба зняття контрольних показань лічильників для приведення їх у відповідність з реальним споживанням.

АТ «Вінницягаз» прийняло рішення про проведення повної інвентаризації показань лічильників газу. Оскільки ситуація з поширенням COVID-19 в області залишається складною, то перевірка показань лічильників буде проводитись з врахуванням епідситуації та вимог карантину. Процес інвентаризації буде здійснюватись працівниками компанії і не потребує жодної участі з боку клієнтів.

   Для того, щоб привести у відповідність суми, нараховані до сплати, до реального споживання, контролери будуть проводити фотофіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатку. Це триватиме кілька секунд, тому просимо споживачів надавати представникам АТ «Вінницягаз» доступ до приладів обліку.

   АТ «Вінницягаз» надає послуги розподілу природного газу 460 тисячам споживачів. В штаті компанії зараз налічується лише 180 контролерів на всю область, які зможуть обходити близько 7 тисяч домогосподарств на день. Тому процес інвентаризації потребуватиме певного часу. Просимо споживачів з розумінням поставитися до ситуації.

 

ПРЕС-РЕЛІЗ Завантажити

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь