"Вінницягаз" закликає обмежити споживання газу в Вапнярській громаді

Дата: 26.04.2021 11:43
Кількість переглядів: 466

 

Фото без опису

 

“Вінницягаз” закликає обмежити споживання газу в  Вапнярській територіальній громаді для уникнення зупинки газопостачання!

   За інформацією, наданою Тульчинським відділенням Томашпільської дільниці АТ "Вінницягаз" з 8 години 27 квітня  по 17 годину 28 квітня “Вінницягаз” планує виконання ремонтних робіт на ГРС “Томашпіль”. При цьому компанія вживатиме усіх можливих заходів для недопущення припинення газопостачання побутових споживачів. Існує імовірність припинення подачі газу в смт Вапнярка та селах Колоденка, Вербова Вапнярської ТГ.

  Не припинити подачу газу споживачам у період проведення ремонту на газопроводах можливо лише шляхом оптимального використання наявного в мережі ресурсу газу. В тому числі буде зупинене споживання газу промисловими підприємствами. Закликаємо усіх споживачів максимально обмежити споживання газу у вказаний період. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. 

  Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.

  У випадку вимушеної зупинки газопостачання прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ "Вінницягаз" до газових приладів своїх помешкань.

  Наголошується на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.

  Слід зазначити, що виконання аналогічних ремонтних робіт проводитиметься в визначений термін  й в Томашпільській громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь