Пошук

ТРИВАЄ МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ В ГРОМАДІ

Дата: 12.04.2021 20:43
Кількість переглядів: 517

ВАПНЯРКА

ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ БІЛЯ ТЕРЦЕНТРУ

Березневе тепле сонечко та по-справжньому весняному погода сприяє активізації весняного прибирання. Працівники Вапнярського комунгоспу впорядкувати територію біля місцевого Територіального Центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) одиноких людей похилого віку (стаціонарне відділення колишньої залізничної лікарні).

КОЛОДЕНКА

ВЕСНА -ТРУДОВА ПОРА!

Весна, а значить настав час активно взятися за благоустрій. Так вчиняють справжні господарі, які дбають про порядок на своїй землі. От і в Колоденці староста села Станіслав Сідлецький разом із недайдужими жителями потрудилися на славу: здійснили санітарну обрізку дерев та видалення тих, які є сухі, хворі або пошкоджені.

 

ВИСОКЕ

ДЕРЕВОДЕНЬ У ВИСОКОМУ

Земляки-височани активно долучилися до Всеукраїнської екологічної акції з озеленення України, яка проходить наразі й на Вінниччині. Завідуюча Височанською сільською бібліотекою Юлія Мазурик, перевтілившись квітневої сонячної днини у вправного лісівника, разом зі своєю сім’єю  долучилася до висадження зелених насаджень. Не відстають від хранительки бібліотечних фондів села й її сусіди – сім’я Пасічників. Чимало височан 10-11 квітня 2021 року долучилися до озеленення рідної країни, рідного села.

 ВЕРБОВА

ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ В СЕЛІ

Від початку місячника з благоустрою в Вербовій розчищено сільське кладовище, висаджено кущі троянд, побілено та вивезено сміття, гілля та листя.

МАРКІВКА 

СУБОТНІЙ БЛАГОУСТРІЙ В МАРКІВЦІ

Благоустрій – це немовби візитна картка, обличчя кожного населеного пункту. Марківчани це усвідомлюють, тому згуртовано та завзято організували суботник по розчищенню берега річки Марківка. Працівники старостату та благоустрою на чолі з старостою Олександром Дубом, небайдужі жителі села, працівники фермерського господарства «Август В.А.» разом з земляком-депутатом обласної ради Віталієм Августом взяли активну участь в прибиранні території та розчистили прибережну зону.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ  https://www.facebook.com/groups/563824600667957.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь