Про скликання сесії!!!

Дата: 09.04.2021 16:57
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 09 квітня 2021 року                     № 156-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

9 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати чергову дев’яту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 20 квітня 2021 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення  змін до рішення  63 сесії 8 скликання  № 825 від 16 вересня  2019 року «Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму Вапнярської ОТГ на 2018 - 2022 роки «Безпечна Вапнярська ОТГ – взаємна відповідальність  влади та громад» .
  2.  Про затвердження звіту про Виконання бюджету Вапнярської територіальної громади за 1 квартал 2021 року.
  3. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2021 рік»
  4. Про внесення  змін до рішення  3 сесії 8 скликання  № 111 від 23  грудня  2020 року «Про затверження плану м соціально –економічного  розвитку Вапнярської  територіальньої громади на 2021 рік»
  5. Про      затвердження      Положення      про порядок   списання  майна,   яке  належить до  комунальної  власності  територіальної  громади  Вапнярської селищної ради.
  6. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу основних засобів .
  7. Про введення штатної одиниці .
  8. Про затвердження Програми розвитку культури, мистецтва, охорони та збереження нематеріальної і  музейної спадщини  Вапнярської територіальної  громади на 2021–2023 роки.
  9. Про затвердження Програми національно – патріотичного та військово-патріотичного виховання молоді Вапнярської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  10. Про затвердження  Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції.
  11. Про затвердження Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Вапнярської селищної ради ТГ .
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Більмак Інні Василівні, Ростоцькій Надії Устинівні, Гонтарук Людмилі Михайлівні, Гонтаруку Олександру Андрійовичу, Відрашко Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (01.02).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Вергелісу Олегу Аркадійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Возному Віталію Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Герусяку Петру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Жаровій Олені Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Немировській Іванні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Орлову Олександру Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Патлатюк Зінаїді Мойсеївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Пашко Вірі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. П’ясту Віталію В’ячеславовичу для ведення фермерського господарства (01.02).
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби (01.08).
  23. Про  надання дозволу гр. Лисому Олександру Олеговичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  24. Про надання дозволу гр. Піскуновій Олені Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,36га)
  25. Про дострокове розірвання договору оренди  індивідуально визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності №2 від 01.09.2020р.
  26. Про встановлення земельного сервітуту
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Любчак Зінаїді Степанівні та Самойлику Петру Дмитровичу для індивідуального садівництва (01.05).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Майстер Вікторії Костянтинівні та Майстру Олегу Михайловичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Періжняку Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ростоцькому Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Метенко Марії Пилипівні.
  32. Про надання дозволу гр. Бакуну Івану Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  33. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безп’ятчуку Андрію Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про  надання дозволу гр. Ібрагім Наталії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про  надання дозволу гр. Каленчуку Володимиру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про  надання дозволу гр. Коханському Юрію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про  надання дозволу гр. Криворучко Галині Василівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маринчаку Євгену Тимофійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про  надання дозволу гр. Миколишену Петру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ошовському Анатолію Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про  надання дозволу гр. Скроходу Віталію Володимировичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  42. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Королю Олександру Васильовичу.
  43. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Рудому Миколі Григоровичу.
  44. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Юзваку Олександру Степановичу.
  45. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Дудику Сергію Олексійовичу.
  46. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  47. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  48. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  49. Про  надання дозволу гр. Поліщук Олені Михайлівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства
  50. Про надання земельних ділянок в постійне користування КП «Марківське»
  51. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Грабу Володимиру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  53. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Грицишену Івану Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  54. Про  надання дозволу гр. Галушці Ірині Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  55. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гуменюк Ларисі Анатоліївні.
  56. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Ковбасюку В’ячеславу Петровичу.
  57. Про  надання дозволу гр. Перепелиці Вірі Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  58. Про  надання дозволу гр. Скрипник Наталії Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (01.05).
  59. Про укладення договору оренди земельної ділянки
  60. Про затвердження договору купівлі- продажу частини нежитлової будівлі.

 

 

Селищний голова                                                                 О.П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь