Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОНЛАЙН-ОБГОВОРЕННЯ З ПИТАНЬ СТВОРЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ТА ЙОГО ФІЛІЙ У ВАПНЯРСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 06.04.2021 12:07
Кількість переглядів: 366

 

  Відповідно до освітніх потреб населення та соціально-економічних умов Вапнярської територіальної громади розпочався процес оптимізації закладів загальної середньої освіти, результатом якого є створення опорної школи  та її філій. Підставою для її створення став результат аналізу статистичних даних, моніторингу фінансових спроможностей закладів загальної середньої освіти Вапнярської громади, наявність належних умов та критеріїв відбору тощо.  В березні 2021 року було неодноразово обговорено та схвалено план заходів з оптимізації шкільної мережі (із детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті Вапнярської селищної ради в розділі «НОВИНИ»). Наступний крок – врахування думки громадськості щодо оптимізації закладів загальної середньої освіти Вапнярської територіальної громади. У зв’язку з запровадженням в Україні карантинних заходів через загрозу поширення коронавірусу та з метою недопущення пандемії COVID-19 громадські слухання проводяться в онлайн режимі. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради пропонує ознайомитися із проєктом створення опорного закладу освіти та його філій у Вапнярській громаді та підтримати зазначені шляхи оптимізації мережі ЗЗСО, під які будуть першочергово спрямовуватимуться  кошти,  виділені  в рамках фінансової підтримки опорної школи (обладнання навчальних кабінетів фізики, хімії, біології, ІТ, підвищення кваліфікації вчителів, інвестиція шкільних бібліотек, позашкільна діяльність, обладнання для здійснення навчального процесу, спортивне обладнання тощо).

     Отож, ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ВАПНЯРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до широкого громадського обговорення питань щодо оптимізації мережі ЗЗСО та просимо надсилати свої пропозиції та зауваження в онлайн-режимі за посиланням https://forms.gle/qYpavZMiwAzz39ik9 до 6 травня 2021 року включно. Просимо висловлювати свою думку аргументовано, чітко, в доступній толерантній формі.

   ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВА ДУМКА КОЖНОГО З ВАС! Після завершення терміну подачі пропозицій та зауважень результати будуть оприлюднені та узагальнені на офіційному сайті Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь