БУДЬТЕ СОЦІАЛЬНО ЗАХИЩЕНІ!

Дата: 30.03.2021 12:12
Кількість переглядів: 1308

Фото без опису

 

У Вапнярській селищній раді на першому поверсі працює Відділ по наданню соціальних послуг, а саме:

- оформлення субсидії та отримання інформації про її нарахування;

- оформлення пільг та допомог;

- консультації та надання інформації щодо деяких питань пенсійного забезпечення.

   Завітавши в Вапнярську селищну раду ( І поверх) в Відділ по наданню соціальних послуг Вам не лише нададуть належне сприяння в оформленні соціальних допомог, пільг, субсидій, а й в отриманні статусу, який надає право на отримання пільг та соціальних гарантій (інвалідність, учасників бойових дій), оформленні втрачених документів, паспорта.

   Разом з тим, наразі впроваджується клієнт-серверний web-додаток, розроблений з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців об’єднаних територіальних громад «СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА». Завдяки цьому сервісу особи та сім’ї, які належать до вразливих груп населення та /або перебувають у складних життєвих ситуаціях можуть оперативно отримати довідки, інформації та консультування соціального характеру.

   Також адресність та наближення соціальних послуг до жителів Вапнярської громади здійснює служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та інших мало мобільних груп. Уже більше року здійснюється надання інноваційних соціальних послуг і спецавтомобіль «Соціальне таксі» курсує шляхами Вапнярської громади, а також згідно замовлень до обласного центру. Автомобіль обладнаний спеціальним підйомником, що дозволяє особам з інвалідністю, які пересуваються при допомозі крісел-колісних, без труднощів потрапити в салон автомобіля. Скористатися послугою з перевезення до лікувальних закладів інших установ, організацій можна звернувшись безпосередньо в Вапнярську селищну раду Для жителів громади надання послуг абсолютно безкоштовно. 

    Спектр місцевих соціальних послуг розширюється і працює перш за все для Вашого блага, жителі Вапнярської територіальної громади! Отож, користуйтеся державними соціальними гарантіями і будьте соціально захищеними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь