Про скликання сесії!!!

Дата: 23.03.2021 17:03
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 березня 2021 року                     № 121-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

8 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову восьму сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 25 березня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Програми цифрового розвитку Вапнярської селищної ради на 2021-2025 роки. Селищний голова Горенюк О.П.
  2. Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі Вапнярської територіальної громади на 2021 рік. Селищний голова Горенюк О.П.
  3. Про забезпеченя поширення інформації про здійснення діяльності органів місцевого самоврядування на території Вапнярської селищної ради. Селищний голова Горенюк О.П.
  4. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради(Відділу освіти ,культури,молоді та спорту)
  5. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради (Вапнярський ККП)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Ратушняку Віктору Дмитровичу.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Мосежному Анатолію Івановичу.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Волошенюк Світлані Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Волошенюк Світлані Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів (02.05).
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Волошенюку Миколі Петровичу для будівництва індивідуальних гаражів (02.05).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Василенко Тетяні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Григоришиній Тетяні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Майлу Миколі Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) та для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пацюку Володимиру Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Плахотній Юлії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Фурманюк Сніжані Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бегарчук Марії Митрофанівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Вишнівському Андрію Олександровичу.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковальській Валентині Олександрівні.
  20. Про  поновлення визначеної території для складування побутових та інших відходів.
  21. Про  надання дозволу гр. Бистріковій Тетяні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,40га)
  22. Про надання дозволу гр. Гудимі Ірині Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).( 0,15га)
  23. Про  надання дозволу гр. Куліковій Аллі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,40га)
  24. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Кушпиту Олександру Яковичу для  будівництва індивідуальних гаражів.(0,01га)
  25. Про надання дозволу гр. Лісній Анастасії Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,25 га)
  26. Про  надання дозволу гр. Миколишеній Тетяні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,22га)
  27. Про  надання дозволу гр. Могилівському Олександру Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,50га)
  28. Про надання дозволу гр. Руденку Тарасу Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,25га)
  29. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тварковській Валентині Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.(0,55га)
  30. Про надання дозволу гр. Шиндер Світлані Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15 га)
  31. Про укладення договору оренди земельної ділянки(Скрипай В.А.)
  32. Про відмову в наданні дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  33. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної форми власності.
  34. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної форми власності.
  35. Про відмову в наданні дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  36. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баранюку Станіславу Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про  надання дозволу гр. Босій Марії Костянтинівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу гр. Гриценюку Віталію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про  надання дозволу гр. Дроздовському Павлу Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про надання дозволу гр. Когуту Ігорю Ярославовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  41. Про надання дозволу гр. Когуту Ігорю Ярославовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів.
  42. Про надання дозволу гр. Когут Людмилі Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів.
  43. Про  надання дозволу гр. Маслову Володимиру Іллічу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  44. Про  надання дозволу гр. Маслову Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  45. Про надання дозволу гр. Озерному Дмитру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  46. Про  надання дозволу гр. Васильковській Вікторії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  47. Про  надання дозволу гр. Галушці Павлу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  48. Про  надання дозволу гр. Германюк Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  49. Про  надання дозволу гр. Ключару Максиму Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  50. Про  надання дозволу гр. Корнійчуку Артему Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.
  51. Про надання дозволу гр. Слободяну Володимиру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  52. Про надання дозволу гр. Слободян Ользі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  53. Про  надання дозволу гр. Усатому Борису Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  54. Про укладення договору оренди земельної ділянки ( Васильєв Л.О.)
  55. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.
  56. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  57. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності
  58. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради КП «Марківське» ( код ЄДРПОУ 32349770), зміну засновника та  затвердження  нової редакції Статуту КП «Марківське» (По питаннях з №6 по №58 доповідає начальник юридичного відділу податків, земельних ресурсів Дуднік В.С)

Селищний голова                                                                     О.П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь