Про скликання сесії!!!

Дата: 10.02.2021 17:11
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 10 лютого 2021 року                     № 60                                   смт. Вапнярка

 

Про проведення чергової

6 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати чергову шосту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 19 лютого 2021 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про  затвердження звіту про  виконання бюджету  Вапнярської об’єднаної  територіальної громади за 2020 рік. Начальник фінансового відділу  Бойко В.В.
  2. Про  виконання місцевих програм та плану соціально-економічного розвитку за 2020 рік. Перший заступник селищного голови Мацерук Р.В.
  3. Про участь у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» Перший заступник селищного голови Мацерук Р.В.
  4. Про затвердження  Програми благоустрою населенних пунктів Вапнярської ТГ на  2021 рік .
  5. Про внесення змін до рішення 3 сесії VIII скликання від 23 грудня 2020 року « Про бюджет Вапнярської  територіальної громади на 2021 рік» Начальник фінансового відділу  Бойко В.В.
  6. Про затвердження звіту  головного лікаря  КНП« Вапнярський  МЦПМСД»    « Про ефективність роботи медичного закладу у 2020році» Головний лікар Віязловський В.С.
  7. Про  затвердження звіту  «Про роботу комунального підприємства  «Вапнярський ККП» Вапнярської селищної ради, та рух коштів  по рахунку». В.о. начальника КП «Вапнярський ККП»  Барасій В.В.
  8. Про внесення змін до структури  Вапнярської селищної радиНачальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  9. Про створення  Центру надання соціальних послуг. Селищний голова О.П. Горенюк
  10. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради( відділ освіти, культури, молоді та спорту) Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  11. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради (КП«Вапнярський ККП») Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  12. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради(фінансовий відділ) Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  13. Про виготовлення гербових печаток Начальник відділу юридичної роботи, податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  14. Про створення кадрового резерву Вапнярської селищної ради та порядок його формування Начальник відділу юридичної роботи, податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  15. Про введення штатних одиниць Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  16. Про затвердження Програми розвитку освіти Вапнярської територіальної громади на 2021-2024 роки Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  17. Про  надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  18. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів Вапнярської громади Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  19. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.(2,0га)
  20. Про  надання дозволу гр. Максимець Валентині Климентіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.(2,0га)
  21.   Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Замоченюку Олександру Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність у розмірі земельної частки (паю) гр. Ростоцькій Надії Устинівні для ведення фермерського господарства.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Слободяну Олегу Анатолійовичу, гр. Слободян Людмилі Андріївні.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Бойку Івану Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  25.       Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Коломійцю Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  27. Про  надання дозволу гр. Булейко Тетяні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,65га)
  28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Грішанову Костянтину Георгійовичу(0,09га)
  29. Про  надання дозволу гр. Печериці Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(2,0га)
  30. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Сковородецькому Леоніду Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).  (0,15 га)
  31. Про  надання дозволу гр. Чабанюк Ії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва. (0,12га)
  32. Про укладення договорів оренди земельних ділянок(Колоденка)
  33. Про укладення договорів оренди земельних ділянок ( Марківка)
  34. Про укладення договорів оренди земельних ділянок
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02).(0,03га)
  36. Про  надання дозволу гр. Барчишиній Ользі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,07га)
  37. Про  надання дозволу гр. Десяку Євгенію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,15га)
  38. Про  надання дозволу гр. Довгань Ользі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,20га)
  39. Про  надання дозволу гр. Мельнику Юрію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,07га)
  40. Про  надання дозволу гр. Накорнєєвій Вірі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,45га)
  41. Про  надання дозволу гр. Пономар Тетяні Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15га)
  42. Про  надання дозволу гр. Слободяну Олегу Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(1,0га)
  43. Про  надання дозволу гр. Тартачному Миколі Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).        (0,15 га)
  44. Про  надання дозволу гр. Чепелевському Віталію Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).      (0,05 га)
  45. Про укладення договорів оренди на управління спадщиною (земельними ділянками).
  46. Про  надання дозволу гр. Антонову Олегу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).  (0,15 га)
  47. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Волинцю Олександру Миколайовичу для  будівництва індивідуальних гаражів.(0,01га)
  48. Про  надання дозволу гр. Гончарук Оксані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,15 га)
  49. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Дячку Олександру Володимировичу для  будівництва індивідуальних гаражів.(0,01га)
  50. Про  надання дозволу гр. Корніловій Наталії Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,25га)
  51. Про  надання дозволу гр. Маринюк Ларисі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,20га)
  52. Про  надання дозволу гр. Вишневому Олегу Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(2,0га)
  53. Про  надання дозволу гр. Дикому Юрію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.(2,0га)
  54. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Паламарчуку Олександру Олександровичу для  будівництва індивідуальних гаражів.(0,01га)
  55. Про надання дозволу гр. Пудрик Олені Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,25га)
  56. Про надання дозволу гр. Пудрику Роману Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва.(0,12га)
  57. Про  надання дозволу гр. Степанковій Вірі Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,21га)
  58. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Тимінському Андрію Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,1427га)
  59. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Цибрію Володимиру Олександровичу для  будівництва індивідуальних гаражів.(0,0048га)
  60. Про надання дозволу гр. Шаргородському Дмитру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,05га)
  61.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Бурлаці Івану Терентійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства.
  62.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Тращевській Валентині Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства.
  63.  Різне

 

 

 

 

Селищний голова                                                                      О. П. Горенюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь