Про скликання сесії!!!

Дата: 20.01.2021 16:38
Кількість переглядів: 284

 

Фото без опису

 

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 січня 2021 року                     № 19                                   смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

5 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову п’яту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 22 січня 2021 року о 15:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради.

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Вапнярської  територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна. Начальник відділу  з юридичної роботи податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  2. Про введення штатних одиниць. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  3. Про призначення стипендій Вапнярської громади учням закладів загальної середньої освіти на друге півріччя 2020-2021 н.р. Начальник відділу освіти ,культури,молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  4. Про організацію харчування дітей у групах продовженого дняв закладах загальної середньої освіти. Начальник відділу                                                                освіти ,культури,молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  5. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Вапнярської ТГ. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  6. Про відкриття груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ревтюх С.В.
  7. Про затвердження штатного розпису по комунальному  підприємству «Вапнярський ККП» Вапнярської селищної ради,  який вводиться в дію з 01.01.2020 року. В.о. начальника КП «Вапнярський ККП» Є.В. Мазур.
  8. Про   внесення    змін  до  рішення 1 сесії Вапнярської  селищної ради VIII скликання від 8 грудня 2020 року №15 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»  Селищний голова Горенюк О.П
  9. Про  необхідність зниження ціни Природного газу і електроенергії  та скасування  нарахування плати за транспортування  природного газу. Депутат селищної ради Ратушняк І.М.
  10. Про затвердження Передавального  акту активів та пасивів  Марківської сільської ради до правонаступника  Вапнярської селищної ради. Начальник відділу  з юридичної роботи податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  11. Про затвердження Передавального  акту активів та пасивів   Височанської  сільської ради до правонаступника  Вапнярської селищної ради. Начальник відділу  з юридичної роботи податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  12. Про затвердження Передавального  акту активів та пасивів   Вербівської сільської ради до правонаступника  Вапнярської селищної ради. Начальник відділу  з юридичної роботи податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  13. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради. Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк  О.П.
  14. Про затвердження  Статуту комунального підприємства « Вапнярський ККП» код ЄДРПОУ 13302872 В.о. начальника КП «Вапнярський ККП» Є.В. Мазур.

Селищний голова                                                                         О.П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь