УВАГА!!! СЕСІЯ!!!

Дата: 29.12.2020 17:00
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 грудня 2020 року                     № 240                                   смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

4 сесії VIII скликання

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову четверту сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 31 грудня 2020 року о 10:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про надання згоди на прийняття об’єктів спільної  власності територіальних громад району до комунальної власності Вапнярської  об’єднаної  територіальної громади (Центр соціальних служб)
  2. Про надання дозволу ТОВ «Унісем-Фарм» на приватизацію шляхом викупу  нежитлових вбудованих приміщень в одноповерховій будівлі аптеки (колишньої лабораторії (дитячої консультації)), загальною площею 85,9м², за адресою: Вінницька обл..,Томашпільський р-н., смт.Вапнярка, вул.Привокзальна , 1а
  3. Про внесення змін до рішення   22 сесії 8 (7) скликання Вапнярської селищної ради від  11 липня 2017року№ 193  «Про  затвердження повноважень старости села Колоденка» та до рішення   68 сесії 8 (7) скликання Вапнярської селищної ради від  05.12.2019р. «Про присвоєння чергового рангу»
  4. Про надання дозволу на прийняття майна з комунальної власності Томашпільської селищної ради до комунальної власності Вапнярської селищної ради ( ІРЦ)
  5. Про затвердження штатного розпису по комунальному некомерційному підприємству «Вапнярський медичний  центр первинної  медико – санітарної допомоги » Вапнярської селищної ради ,  який вводиться в дію з 01.01.2021 року.
  6. Про передачу комунального майна в оперативне  управління комунальному  некомерційному підприємству « Вапнярський медичний центр первинної медико- санітарної  допомоги».
  7. Про внесення змін у структуру Антопільського  дошкільного  навчального  закладу (ясла-садочок) « Чебурашка»
  8. Про зміну засновника та затвердження Статуту в новій редакції Височанської загальноосвітньої школи I-III ступенів Томашпільської районної ради Вінницької області.
  9. Про зміну засновника та затвердження Статуту в новій редакції Марківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Томашпільської районної ради Вінницької області.
  10. Про прийняття до комунальної власностіВапнярської селищної ради Височанського дошкільного навчального закладу (дитячого садка) «Сонечко», зміну найменування та затвердження нової редакції Статуту.
  11. Про прийняття докомунальної власності Вапнярської селищної ради Марківського дошкільного навчального закладу "Сонечко", зміну найменування та затвердження нової редакції Статуту.
  12. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради Антопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) "Чебурашка", зміну найменування та затвердження нової редакції Статуту.
  13. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради закладу дошкільної освіти (ясла-садка) "Дзвіночок" с. Вербова Томашпільського району Вінницької області.
  14. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради майна із спільної власності територіальних громад району.( Музей)
  15. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради майна із комунальної власності Височанської сільської ради.( клуб ,Бібліотека)
  16. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради майна із комунальної власності Марківської сільської ради.                             ( 2 клуба,2бібліотеки),
  17. Про прийняття до комунальної власності Вапнярської селищної ради майна із комунальної власності Вербівської сільської ради.(бібліотека,клуб)
  18. Про надання згоди на розміщення тимчасової інженерної споруди
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Барчишину Віталію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ – 01.03) гр. Вихованець Ігор Михайлович.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Каленчуку Володимиру Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Степанковій Вірі Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель комунальної власності промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (землі запасу) ТОВ "Золочів Інвест" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та укладення договору оренди.
  24. Про  надання дозволу гр. Горбачу Валерію Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.(0,15 га)
  25. Про  надання дозволу гр. Гречко Любові Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.          ( 0,15 га)
  26. Про  надання дозволу гр. Ревенко Валентину Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.(0,15га)
  27. Про  надання дозволу гр. Ревенко Лесі Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.          ( 0,15 га)
  28. Про  надання дозволу гр. Ревенку Миколі Вікторовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.( 0,15 га)
  29. Про  надання дозволу гр. Ревізору Владиславу Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.( 0,15 га)
  30. Про  надання дозволу гр. Ревізор Мар’яні Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.          ( 0,15га)
  31. Про надання дозволу гр. Ревізор Мар’яні Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.          ( 0,15га)
  32. Про  надання дозволу гр. Ревізору Сергію Левонтійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок. ( 0,15 га)

Селищний голова                                                                        О. П. Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь