Сесія!!!

Дата: 15.12.2020 17:01
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 грудня 2020 року                     № 224                                   смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

2 сесії VIII скликання

 

          Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову вісімдесят третю сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 18 грудня 2020 року о 13:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради

На розгляд сесії винести такі питання:

1. Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

2. Про внесення змін до  рішення  50 сесії сільської ради 7 скликання від 12.12.2019 року ”Про бюджет Височанської сільської ради  на  2020 рік”.

3. Про затвердження розпорядження селищного голови прийнятого в  міжсесійний період

4. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних

актів Вапнярської селищної ради на 2021 рік

5. Про затвердження Перспективного плану роботи Вапнярської селищної ради на 2021 рік.

6. Про заборону продажу пива ( крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв , вин столових  субєктами господарювання ( крім закладів ресторанного господарства) у нічний час на території Вапнярської селищної ради

7.Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Вапнярської селищної ради

8. Про затвердження акту передачі  - прийому  із спільної власності територіальних громад району  об’єкт передачі :Томашпільська районна рада,Томашпільського району,Вінницької області,пл..Тараса Шевченка,4,до комунальної власності Вапнярської селищної ради ОТГ мікроавтобус марка ГАЗ ,модель 322132

9.Про затвердження звіту про оцінку майна

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянам Біленькому Павлу Петровичу та Драч Інні Олександрівні.

11.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянину Вінніку Івану Івановичу.

12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Горбатюку Олександру Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

13.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Дребнюх Марині Віталіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

14.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянці Іванюк Галині Іванівні.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кузьмову Миколі Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянину Лаврику Сергію Олеговичу.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Малишеву Володимиру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Маринюку Сергію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

19.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (02.05) у власність громадянину Пірожку Івану Івановичу.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Прокопову Сергію Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Соколовій Олесі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку, яка надана у власність громадянці Грабчак Оксані Анатоліївні для обслуговування житлового будинку та ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр.. Грохольській Тетяні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр.. Грохольському Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр.. Кучеру Василю Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Лук’янову Костянтину Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Маринчаку Валерію Володимировичу.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність  гр. Пелехатій Людмилі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

29.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо розподілу земельної ділянки Вапнярській селищній раді.

30. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

31. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

32. Про  погодження зовнішніх меж земельної ділянки.

33. Про  надання дозволу гр. Остапчуку Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

34. Про  надання дозволу гр. Сташку Миколі Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

35. Про  надання дозволу гр. Горбачу Валерію Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

36. Про  надання дозволу гр. Гречко Любові Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

37. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Грубому Василю Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

38. Про  надання дозволу гр. Дмитришеній Тетяні  Іллівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

39. Про  надання дозволу гр. Довганю Віталію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва.

40. Про  надання дозволу гр. П’ясту Віталію В’ячеславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарстваіз земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Деметра 9977».

41. Про  надання дозволу гр. Бабію Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

42. Про  надання дозволу гр. Довганю Віталію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.

43. Про  надання дозволу гр. Миронюк Марії Григоріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства.

44. Про  надання дозволу гр. Печериці Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.

45. Про  надання дозволу гр. Ратушняк Емілії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.

46. Про  надання дозволу гр. Ревенко Валентину Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

47. Про  надання дозволу гр. Ревенко Лесі Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

48. Про  надання дозволу гр. Ревенку Миколі Вікторовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

49. Про  надання дозволу гр. Ревізору Владиславу Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

50. Про  надання дозволу гр. Ревізор Мар’яні Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

51. Про надання дозволу гр. Ревізор Мар’яні Сергіївніна розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

52. Про  надання дозволу гр. Ревізору Сергію Левонтійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

53. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденко Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства.

54. Про  надання дозволу гр. Скроходу Віталію Володимировичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства.

55. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Стахову Віктору Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

56. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Гнатюку Олегу Анатолійовичу для будівництва індивідуальних гаражів.

57.Про  надання дозволу гр. Чернишу Анатолію Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка).

58. Про укладення договору оренди земельних ділянок.

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Прокопенко Олені Ігорівні та гр. Наважанюку Анатолію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

62. Про передачу в постійне користування земельних ділянок.

63.   Про передачу в постійне користування земельної ділянки.

64. Про передачу в постійне користування земельної ділянки.

65. Про  надання дозволу гр. Слободян Людмилі  Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

66. Про  надання дозволу гр. Слободяну Олегу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

67. Про внесення змін до рішення 80 сесії 8 скликання № 1205 від 20.08.2020 року Вапнярської  селищної ради « Про затвердження  Переліків першого та другого типу  об’єктів комунальної  власності для передачі об ‘єктів  в оренду на аукціоні та без проведення аукціону»

68.Про намір передачі комунального майна в оренду

 69.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності

70. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону).

71. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь