Пошук

Оголошення про проведення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки майна

Дата: 03.11.2020 11:32
Кількість переглядів: 396

Найменування об’єкта оцінки: нежитлові вбудовані  приміщення в одноповерховій будівлі аптеки (колишньої лабораторії (дитячої консультації), загальною  площею 85,9 м²;

        Місцезнаходження об’єкта оцінки: Вінницька область, Томашпільський район, смт.Вапнярка, вул..Привокзальна, 1а;

        Мета проведення незалежної оцінки:  приватизація об’єкта шляхом викупу;

        Інформація про замовника – Вапнярська селищна  рада

        Інформація про особу платника робіт з оцінки – Вапнярська селищна рада

         Дата оцінки: 31  жовтня 2020 року.

         Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018  № 47) (далі  Положення), та з урахуванням умов цього оголошення.

        Для участі в конкурсі претенденти  надають у запечатаному конверті таку конкурсну документацію:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 4 Положення)

– документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 3 Положення).

– інформація про претендента: копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів (додаток 5 Положення).

– конкурсна пропозиція, яка подається у окремому запечатаному підписаному конверті (та містить пропозицію учасника конкурсу щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу).

* Примітка: На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

       До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямом 1. «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

 Вимогами  до претендентів для участі у конкурсі передбачено наявність:

–  конкурсної документації,

– відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»

– переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна та їх особистого досвіду щодо виконання робіт з оцінки подібного майна.

Відомості про місцезнаходження майна та їх особистого комісії,  контактний номер телефону для довідок: (04350) 3-28-47 Вапнярськ селищна рада, смт.Вапнярка вул.. Незалежності, 140, І поверх.

      Інформація про подібні до об’єкта оцінки об’єкти – основні ознаки подібності: нерухоме майно - вбудовані приміщення, частини  будівель.

      Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки –

3500,00  грн.

Строк виконання робіт – 10 календарних днів.

Кінцевий  термін  прийому заяв: 24.11.2020 р. включно,  до 17:00 год.

Конкурс відбудеться  27.11.2020 р. о 10:00 год.  за адресою: смт.Вапнярка, вул.. Незалежності, 140, І І поверх,  актовий зал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь